Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΕπιστρέφει στην Ελλάδα η Kempinski

Επιστρέφει στην Ελλάδα η Kempinski

Με ένα νέο project, στοχευμένο στην αγορά του γκολφ, επιστρέφει δυναμικά στην Ελλάδα η Kempinski, στο πλαίσιο επέκτασης των δραστηριοτήτων της στην Ευρώπη. Πιο συγκεκριμένα, η ξενοδοχειακή αλυσίδα Kempinski πρόσφατα […]

Με ένα νέο project, στοχευμένο στην αγορά του γκολφ, επιστρέφει δυναμικά στην Ελλάδα η Kempinski, στο πλαίσιο επέκτασης των δραστηριοτήτων της στην Ευρώπη. Πιο συγκεκριμένα, η ξενοδοχειακή αλυσίδα Kempinski πρόσφατα υπέγραψε συμφωνία<...>με την εταιρία Dolphin Capital Investors, προκειμένου να αναλάβει τη διοίκηση του `Lavender Bay Golf Resort`, που βρίσκεται στο χωριό Νιές του Πηλίου (περιοχή της Μαγνησίας).

Το `Kempinski Hotel Lavender Bay` θα καταλαμβάνει έκταση 3 τ.χλμ. και θα βρίσκεται σε απόσταση 2 χλμ. από την παραλία. Θα περιλαμβάνει μονάδα με 250 δωμάτια, βίλες και κατοικίες, ενώ παράλληλα θα διαθέτει γήπεδο γκολφ 18 οπών, Beach Club, εγκαταστάσεις για spa, δύο εστιατόρια και δύο bars. Προσφέροντας όλες τις ανέσεις μιας μονάδας 5 αστέρων, το νέο ξενοδοχείο της Kempinski στην Ελλάδα αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του το 2011.

Σχετικά ο Managing Partner της Dolphin Capital Partners, κ. Μίλτος Καμπουρίδης, δήλωσε: “Η Dolphin δημιουργεί εκπληκτικά resorts στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, συνεργαζόμενη με τους πιο ικανούς και αξιόπιστους επιχειρηματίες. Η Kempinski είναι η παλαιότερη ξενοδοχειακή αλυσίδα της Ευρώπης και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την υπογραφή της συμφωνίας μας, που σηματοδοτεί ένα δυναμικό ξεκίνημα για το `Lavender Bay` στη ελληνική και νοτιοευρωπαϊκή τουριστική αγορά”.

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιστρέφουμε στην Ελλάδα με αυτό το φανταστικό project, φέρνοντας τα υψηλότερα διεθνή standards στην όμορφη περιοχή της Μεσογείου” ανέφερε από την πλευρά του ο πρόεδρος και CEO της Kempinski Hotels, κ. Reto Wittwer. “Η περιοχή, πλούσια σε πολιτισμό, φυσικές ομορφιές και φοβερές παραλίες, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για αναψυχή και χαλάρωση” πρόσθεσε ο Περιφερειακός Διευθυντής της Kempinski για την Νότια Ευρώπη, κ. Rupert Simoner.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024