Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΞενοδοχείο του ομίλου Kempinski Hotels & Resorts και στη Μύκονο

Ξενοδοχείο του ομίλου Kempinski Hotels & Resorts και στη Μύκονο

Ο ξενοδοχειακός όμιλος Kempinski Hotels & Resorts, ένας από τους παλιότερους ξενοδοχειακούς ομίλους της Ευρώπης, πρόσφατα διεύρυνε το δίκτυο του, αγοράζοντας μία μοναδική έκταση στο ελληνικό νησί της Μυκόνου. Το […]

Ο ξενοδοχειακός όμιλος Kempinski Hotels & Resorts, ένας από τους παλιότερους ξενοδοχειακούς ομίλους της Ευρώπης, πρόσφατα διεύρυνε<...> το δίκτυο του, αγοράζοντας μία μοναδική έκταση στο ελληνικό νησί της Μυκόνου. Το νέο `Kempinski Resort Saint John`, έχει σχεδιαστεί, σύμφωνα με το τοπικό στυλ αρχιτεκτονικής και αποτελείται από 145 δωμάτια και σουίτες, συμπεριλαμβανομένων και τριών ιδιωτικών σουιτών, καθεμιά από τις οποίες έχει δική της ξεχωριστή πισίνα και κήπο. Προς το παρόν το ξενοδοχείο θα παραμείνει κλειστό για τη φετινή χειμερινή περίοδο, αλλά θα ανοίξει το Πάσχα του 2005.

Βρίσκεται στην παραλία του Αγίου Ιωάννη, μόλις 4,5 χλμ. από το λιμάνι της Μυκόνου και το αεροδρόμιο του νησιού, προσφέροντας μοναδική θέα σε όλο το Αιγαίο, όπως και το μοναδικό ηλιοβασίλεμα πίσω από το νησί της Δήλου, όπου σύμφωνα με την μυθολογία γεννήθηκαν τα παιδιά του Δία, ο Απόλλωνας και η Aρτεμις.

Ακόμα, υπάρχουν 3 εστιατόρια και 3 μπαρ, μία πισίνα ταράτσας και πανέμορφοι κήποι, που οδηγούν τους επισκέπτες του ξενοδοχείου σε μοναδικές ιδιωτικές αμμώδεις παραλίες. Όσον αφορά την ομορφιά και την υγεία, το Kempinski Resort Saint John διαθέτει σάουνα, τζακούζι, χαμάμ, θερμαινόμενη πισίνα, αρωματοθεραπεία, αίθουσες μασάζ και λασπόλουτρα. Μάλιστα, αξίζει να τονιστεί ότι το ξενοδοχείο διαθέτει την μεγαλύτερη πισίνα από όλα τα ξενοδοχεία του νησιού, και επιπλέον διαθέτει γήπεδο τένις, παιδική πισίνα, ενώ συνεργάζεται και με μία τοπική σχολή ιππασίας.

Επίσης, το ξενοδοχείο προσφέρεται και για την πραγματοποίηση διαφόρων εκδηλώσεων, καθώς διαθέτει συνεδριακό κέντρο 200 τ. μ. πληρότητας 450 ατόμων, το οποίο είναι πλήρως εξοπλισμένο, ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των συνέδρων.

Τέλος, στο ξενοδοχείο προσφέρονται και πολλές άλλες υπηρεσίες, όπως ιδιωτική μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο και το λιμάνι, κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, υπηρεσία ταξιδιωτικών συμβούλων, λιμουζίνες και υπηρεσίες διανυκτερεύοντος πλυντηρίου.

Να υπενθυμιστεί ότι ο όμιλος Kempinski Hotels & Resorts ιδρύθηκε στην Γερμανία πριν από 100 χρόνια περίπου, αντανακλώντας πάντα τις καλύτερες παραδόσεις της Ευρωπαϊκής φιλοξενίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024