Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΞενοδοχείο πέντε αστέρων της Kempinski στη Βουλγαρία

Ξενοδοχείο πέντε αστέρων της Kempinski στη Βουλγαρία

Ξενοδοχείο πέντε αστέρων εγκαινιάζει εντός του καλοκαιριού ο όμιλος Kempinski στη Βουλγαρία και πιο συγκεκριμέναστο παραθαλάσσιο θέρετρο `Χρυσή Ακτή` της Μαύρης Θάλασσας, με το όνομα `Kempinski Hotel Grand Hermitage`. Το […]

Ξενοδοχείο πέντε αστέρων εγκαινιάζει εντός του καλοκαιριού ο όμιλος Kempinski στη Βουλγαρία και πιο συγκεκριμένα<...>στο παραθαλάσσιο θέρετρο `Χρυσή Ακτή` της Μαύρης Θάλασσας, με το όνομα `Kempinski Hotel Grand Hermitage`.

Το σχετικό συμβόλαιο υπέγραψαν ο γενικός διευθυντής της Kempinski Bulgaria EOOD, κ. Josef Halbherr και ο διευθυντής της Sigma Capital, κ. Vesselin Danev, παρουσία του κ. John Chomel Doe, διευθυντή της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD), η οποία θα χρηματοδοτήσει την κατασκευή του ξενοδοχείου.

Ωστόσο αξίζει να τονιστεί ότι η υπογραφή αυτού του συμβολαίου αποτελεί παράλληλα και τρανή απόδειξη της πρόθεσης στενότερης συνεργασίας που επιχειρεί η βουλγαρική επιχειρηματική κοινότητα και το υπουργείο Μεταφορών της χώρας, για την προσέλκυση συνεδριακού τουρισμού και διεθνών οικονομικών συναντήσεων στη Βουλγαρία, που εκφράστηκε πρόσφατα και στη συνάντηση εργασίας που πραγματοποίησαν οι δύο πλευρές υπό τη διοργάνωση του Βουλγαρικού Γραφείου Συνεδρίων και Επισκεπτών (BCVB) με τίτλο `Μεταφορές και Τουρισμός: Σθεναρή Συνεργασία`.

Μάλιστα, κατά την ομιλία του στη συνάντηση, ο υπουργός Μεταφορών της Βουλγαρίας, κ. Νικολάι Βασίλεφ, επικεντρώθηκε στα πρόσφατα στατιστικά στοιχεία, που καταδεικνύουν αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς Βουλγαρία κατά τα τελευταία χρόνια. Ο τουρισμός αποτελεί κυρίαρχη προτεραιότητα για τη βουλγαρική οικονομία και η πρόσφατη ανάπτυξη του θαλάσσιου και χιονοδρομικού τουρισμού τοποθετεί τη Βουλγαρία ανάμεσα στους προτιμώμενους ευρωπαϊκούς προορισμούς”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βασίλεφ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024