Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΛΑ.Ο.Σ.: Τα ξενοδοχεία στην Αθήνα κλείνουν το ένα μετά το άλλο, από την υποβάθμιση και την εγκληματικότητα
Ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ.

ΛΑ.Ο.Σ.: Τα ξενοδοχεία στην Αθήνα κλείνουν το ένα μετά το άλλο, από την υποβάθμιση και την εγκληματικότητα

Συγνώμη παρακινεί τα πολιτικά κόμματα "να ζητήσουν από τους χιλιάδες ανέργους του κλάδου του τουρισμού και τις οικογένειές τους για την κατάσταση απελπισίας στην οποία τους οδηγούν".

Από το Γραφείο Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ. εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Τα ξενοδοχεία στην Αθήνα κλείνουν το ένα μετά το άλλο, κάτω από το βάρος της υποβάθμισης και της εγκληματικότητας εξ αιτίας της ανεξέλεγκτης δράσης των χιλιάδων λαθρομεταναστών που τα μεγάλα, της καταστροφής, κόμματα επέτρεψαν, προέτρεψαν και προστάτεψαν, ώστε να κατακλύσουν την Αθήνα.

Μήπως σε κάποιον από τους χωρίς ουσία και περιεχόμενο τηλεοπτικούς καβγάδες τους, μπορούν να ζητήσουν μια συγνώμη από τους χιλιάδες ανέργους του κλάδου του τουρισμού και τις οικογένειές τους για την κατάσταση απελπισίας στην οποία τους οδηγούν;

Γιατί κάτι άλλο ουσιαστικό, ούτε μπορούν, ούτε θέλουν να κάνουν. Ας ζητήσουν λοιπόν μια συγνώμη για την ανικανότητα και την ανεπάρκειά τους”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024