Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήMikro Papigo 1700 Hotel & Spa: To καλύτερο Luxury Hotel & Spa της Ευρώπης στα LTG Global Awards 2016
Διάκριση ξενοδοχείου

Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa: To καλύτερο Luxury Hotel & Spa της Ευρώπης στα LTG Global Awards 2016

Το Μικρό Πάπιγκο…1700 Ηotel & Spa αποτελείται από 15 δωμάτια και σουίτες και ένα μοναδικά σχεδιασμένο Spa, ενώ αναπτύσσεται ήπια στον χώρο, σε διάφορα επίπεδα.

Διεθνής βράβευση έλαβε το Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa στην κατηγορία “Luxury Hotel & Spa”, στα φετινά Luxury Travel Guide Global Awards 2016 που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα στο Λονδίνο.

Τα Luxury Travel Awards αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν την αριστεία σε όλους τους τομείς της πολυτελούς ταξιδιωτικής και τουριστικής βιομηχανίας. Η ομάδα των ειδικών των Luxury Travel Awards ταξιδεύουν ανά την υφήλιο, προκειμένου να εντοπίσουν τα καλύτερα του κλάδου, από ξενοδοχεία έως αεροπορικές εταιρείες και tour operators.

Όλοι οι νικητές των Luxury Travel Guide Global Awards υπόκεινται στα ίδια αυστηρά κριτήρια αξιολόγησης και διενεργείται από τους πλέον αξιόλογους επαγγελματίες του τουρισμού σε διεθνές επίπεδο. Αυτό εξασφαλίζει μόνο τις πιο άξιες επιχειρήσεις να μπαίνουν στον οδηγό βραβεία νικητών το οποίο θα διανεμηθεί σε πάνω από 500.000 επαγγελματίες και εύπορους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Φέτος τα βραβεία έχουν δει έναν πρωτοφανή αριθμό των προεπιλεγμένων εταιρειών, παρέχοντας ισχυρό ανταγωνισμό σε κάθε κατηγορία.

Το Luxury Travel Guide είναι μια αποκλειστική πηγή για εύπορους ταξιδιώτες με ένα αναγνωστικό κοινό που αποτελείται από άτομα υψηλής οικονομικής αξίας, τα μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας, καθώς και την “αφρόκρεμα” των επαγγελματιών ιδιωτών. Ως κορυφαίος πάροχος του ταξιδιού και του τρόπου ζωής που σχετίζεται με ειδήσεις, σχόλια και διαθέτει 500.000 αναγνώστες παγκοσμίως οι οποίοι λαμβάνουν αντικειμενικό περιεχόμενο για προορισμούς διακοπών, ξενοδοχεία, Spa, την ψυχαγωγία και την τεχνολογία. Τα Luxury Travel Guide Global Awards χρηματοδοτούνται από την United Airlines και θα είναι διαθέσιμα σε κάθε ένα από τα 54 United Club Member Lounges σε όλο τον κόσμο.

Το “Μικρό Πάπιγκο…1700 Ηotel & Spa” πήρε το όνομά του από το αναπαλαιωμένο οίκημα και 1ο κτίριο του συγκροτήματος, το οποίο χρονολογείται από το 1700 και αποτελεί μύθο από μόνο του. Σημειολογικά 1700 είναι επίσης και τα είδη σπάνιας χλωρίδας και πανίδας που συναντώνται στον Εθνικό Δρυμό Βίκου – Αώου. Αξίζει να σημειωθεί ότι τo Check in επιτρέπεται οποιαδήποτε στιγμή σε οποιοδήποτε μέρος, στο lobby στο εστιατόριο ή στο δωμάτιο.

Αποτελείται από 15 δωμάτια και σουίτες και ένα μοναδικά σχεδιασμένο Spa, ενώ αναπτύσσεται ήπια στον χώρο, σε διάφορα επίπεδα. Η σύνθεση των όγκων είναι απόλυτα προσαρμοσμένη και δεμένη με το τοπίο και αποτελείται από πέντε μονώροφα η διώροφα κτίρια, για να αποφευχθεί η μονοτονία και να δημιουργούν την αίσθηση ιδιωτικού μικρού οικισμού, επιβλητικού και ξεχωριστού τόσο στην εξωτερική μορφή όσο και στους εσωτερικούς χώρους τους οποίους υπογράφουν αποκλειστικά οι διασημότεροι designers (Philippe Starck, Castiglioni, Citterio, Urquiola, Le Corbusier, Zaha Hadid της Μοοοi, B&Β Italia, Bisazza).

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024