Τελευταία νέα
HomeΔιαμονή-ΔιατροφήΝέα εταιρική ταυτότητα για τον Όμιλο Mitsis
Ξενοδοχεία

Νέα εταιρική ταυτότητα για τον Όμιλο Mitsis

Η νέα εταιρική ταυτότητα εκφράζεται μέσω ανανεωμένων υλικών και άυλων στοιχείων που ζωντανεύουν καθ’όλη τη διάρκεια της ταξιδιωτικής εμπειρίας.

Ο Όμιλος Mitsis, η ελληνική, ιδιόκτητη ξενοδοχειακή αλυσίδα, παρουσιάζει τη νέα εταιρική του ταυτότητα με έμφαση στην σύγχρονη πολυτέλεια και στόχο να ξεπερνά διαρκώς τις προσδοκίες των επισκεπτών του.

Σε έναν συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο ο Όμιλος Mitsis αναγνωρίζει τις νέες τάσεις και προτιμήσεις των σύγχρονων ταξιδιωτών, οι οποίοι αναζητούν μοναδικές βιωματικές εμπειρίες
προσαρμοσμένες στις προσωπικές τους ανάγκες. “Το brand Mitsis περικλείει πολλαπλές έννοιες: τις εμπλουτισμένες εμπειρίες, την απαράμιλλη οικογενειακή φροντίδα και την αυθεντική ελληνική φιλοξενία, δημιουργώντας ένα περιβάλλον όπου κάθε επισκέπτης μπορεί να εξελιχθεί και να μεταμορφωθεί στην καλύτερη έκδοση του εαυτού του”, σημειώνει η ίδια η εταιρεία.

mitsi logo

Βασικό στοιχείο της νέας εταιρικής ταυτότητας είναι το “Καλειδοσκόπιο”, που αντανακλά τη συνεχή επανεφεύρεση και την ευέλικτη φύση του ομίλου. Η ιδέα αντιπροσωπεύει το πολύπλευρο φάσμα της προσφοράς του ξενοδοχειακού brand Mitsis.

Σήμερα, ο όμιλος εξελίσσει όχι μόνο το επίπεδο υπηρεσιών και εγκαταστάσεών του, αλλά και τη φιλοσοφία και τις δράσεις του. Αποφασισμένος να προσθέτει συνεχώς αξία στα προϊόντα και την επωνυμία του, ο όμιλος επενδύει χρόνο και κεφάλαιο και για να δημιουργήσει φιλόδοξα έργα υποδομής, καλλιεργημένο ανθρώπινο δυναμικό και αναβαθμισμένες υπηρεσίες, υποδεχόμενος περισσότερους από 400.000 επισκέπτες ετησίως στη επόμενη μέρα της ελληνικής φιλοξενίας.

“Εδώ και 45 χρόνια τώρα, η πρόοδος αποτελεί εγγενές στοιχείο του DNA μας. Σήμερα, εξελισσόμαστε, προσθέτοντας μια νέα αίσθηση σύγχρονης πολυτέλειας σε όλες τις εκφάνσεις της λειτουργία μας. Κατά τα έτη 2017-2021, υλοποιήσαμε ένα φιλόδοξο σχέδιο ανακαινίσεων, ακολουθούμενο από ένα νέο επενδυτικό πλάνο για την περίοδο 2023-2030 για την πλήρη αναβάθμιση των 21 ξενοδοχείων και θερέτρων μας σε 5 προορισμούς στην Ελλάδα”, αναφέρει ο κ. Σταύρος Μήτσης, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου.

Η αναδημιουργία της εταιρικής ταυτότητας του ξενοδοχειακού brand Mitsis είναι ένα τολμηρό βήμα μπροστά, υπογραμμίζοντας την αποφασιστικότητα του να συνεχίσει να αναπτύσσεται, να καινοτομεί και να συμβάλει στον κλάδο του τουρισμού. Μαζί με τη νέα ταυτότητα, ο όμιλος παρουσιάζει τη επανασχεδιασμένη ιστοσελίδα του, mitsis.com, καθώς και το νέο αστικό ξενοδοχείο, Mitsis N’U Piraeus Port, που βρίσκεται στο λιμάνι του Πειραιά.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
24/07/2024
23/07/2024
22/07/2024
19/07/2024
18/07/2024
17/07/2024