Τελευταία νέα
HomeΤεχνολογίαInternet και MobileΤεχνολογίες αιχμής σε 20 ξενοδοχεία του Ομίλου Mitsis με υπηρεσίες COSMOTE
Εξοπλισμός

Τεχνολογίες αιχμής σε 20 ξενοδοχεία του Ομίλου Mitsis με υπηρεσίες COSMOTE

Ολοκληρωμένο πακέτο τηλεφωνίας και Internet σχεδιασμένο ξεχωριστά για κάθε ξενοδοχειακή μονάδα και ειδική υπηρεσία για πρόσβαση στο Internet από την COSMOTE.

Ειδικά σχεδιασμένες λύσεις COSMOTE για την παροχή υπηρεσιών τηλεφωνίας και πρόσβασης στο internet, θα προσφέρονται στα 20 ξενοδοχεία του Ομίλου Mitsis, έπειτα από στρατηγική συνεργασία, που υπογράφηκε και αναμένεται να επεκταθεί και στον τομέα των λύσεων ICT.

Για τις ανάγκες αξιόπιστης και γρήγορης πρόσβασης στο Ιnternet στους χώρους των ξενοδοχείων, παρέχεται και η εξειδικευμένη υπηρεσία COSMOTE Dedicated Internet Access (DIA) for Hotels. Η υπηρεσία προσφέρει σύνδεση στο διαδίκτυο σε υψηλές ταχύτητες, απόλυτη ασφάλεια και μια σειρά από πλεονεκτήματα όπως ευελιξία, πανελλαδική κάλυψη και πλήρη υποστήριξη (24/7). Απαντώντας στις συγκεκριμένες ανάγκες του ξενοδοχειακού κλάδου, το COSMOTE Dedicated Internet Access καλύπτει, μεταξύ άλλων, τις ανάγκες εποχικής λειτουργίας των ξενοδοχείων.

Η ανάπτυξη σύγχρονων υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας αποτελεί στρατηγική για τον Όμιλο ΟΤΕ, ο οποίος και στον ξενοδοχειακό τομέα προσφέρει εξειδικευμένες ψηφιακές υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, όπως πακέτα ψυχαγωγίας ΟΤΕ TV, σχεδίαση και υλοποίηση επίγειων και ασυρματικών δικτυακών υποδομών και τηλεφωνικών κέντρων, “πράσινες” λύσεις διαχείρισης ενέργειας, παρακολούθηση ξενοδοχειακών παγίων, έξυπνα apps για smartphones ή tablets για την καλύτερη εμπειρία του επισκέπτη, cloud servers και εφαρμογές.

“Η συνεργασία με ένα τόσο μεγάλο και αξιόπιστο οργανισμό, αποτελεί εγγύηση για εμάς που κινούμαστε στον νευραλγικό χώρο του τουρισμού και μας δίνει τη βεβαιότητα ότι θα φέρουμε εις πέρας τους επιχειρησιακούς μας στόχους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο”, δήλωσε ο κ. Σταύρος Μήτσης, αντιπρόεδρος του Ομίλου Mitsis, μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας.

Ο Executive Director Εταιρικών & Επιχειρησιακών Πελατών του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Γρηγόρης Χριστόπουλος, ανέφερε: “Οι εξειδικευμένες υπηρεσίες COSMOTE, που ενισχύουν την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία των ξενοδοχείων, βελτιώνουν την εμπειρία των πελατών τους και συμβάλλουν στη μείωση των λειτουργικών δαπανών τους. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας  εξασφαλίζει υπηρεσίες επικοινωνίας υψηλού επιπέδου για τους εργαζόμενους και τους επισκέπτες των ξενοδοχείων του Ομίλου MITSIS ενός από τους μεγαλύτερους ξενοδοχειακούς ομίλους της χώρας. Με τις τεχνολογικά προηγμένες και αξιόπιστες λύσεις που προσφέρουμε, στηρίζουμε τις σύγχρονες επιχειρήσεις”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

15/07/2024
12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024
09/07/2024
08/07/2024