Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςH Aegean Airlines στην Κάσο και τη Σητεία
Νέες πτήσεις

H Aegean Airlines στην Κάσο και τη Σητεία

Ο Σύλλογος Επιχειρηματιών και Εμπόρων της Κάσου καλωσορίζει τις νέες πτήσεις της Aegean Airlines προς Ρόδο και Σητεία.

Με τη νέα πτήση της Aegean Airlines εγκαινιάζεται μια νέα εποχή στα αεροπορικά δρομολόγια που συνδέουν την Η.Ν. Κάσο με τη Ρόδο και τη Σητεία.

Επιθυμία όλων των επιχειρηματιών του νησιού είναι να αξιοποιηθεί κατά το μέγιστο δυνατό η αεροπορική συγκοινωνία που συνδέει την Η.Ν. Κάσο με τα άλλα νησιά και εφόσον συνδυάζεται με κατάλληλες ανταποκρίσεις και με προσιτό κόστος για το επιβατικό κοινό θα υπάρχει η αυξημένη ζήτηση. Η αεροπορική σύνδεση ακριτικών νησιών όπως η Κάσος έχει μεγάλη αξία καθώς συντομεύει σημαντικά τη διάρκεια του ταξιδιού και δίνει τη δυνατότητα σε περισσότερους ταξιδιώτες να επισκεφτούν το νησί.

Ο Σύλλογος των Επιχειρηματιών και Εμπόρων της Κάσου έστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον κ. Δημήτρη Γερογιάννη και τονίζει ότι Θα επιθυμούσε να επισημάνει ότι είναι χρήσιμο να γνωστοποιούνται εγκαίρως τα πλάνα των αεροπορικών δρομολογίων της καλοκαιρινής σεζόν ώστε να μπορούν να γίνονται κρατήσεις από τους ξένους τουρίστες και Πράκτορες.

Τελειώνοντας αναφέρει ότι χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η Aegean Airlines ανέλαβε την γραμμή αυτή και σας καλωσορίζουμε στη Κάσο με ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα του νησιού μας ευγενική προσφορά από τις τοπικές επιχειρήσεις που παραδόθηκε στην πρώτη πτήση στους κυβερνήτες του αεροσκάφους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024