Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ TÜV Hellas (TÜV NORD) αξιολόγησε τα ξενοδοχεία του Ομίλου Mitsis με βάση την υπηρεσία Safe Restart
Ξενοδοχεία

Η TÜV Hellas (TÜV NORD) αξιολόγησε τα ξενοδοχεία του Ομίλου Mitsis με βάση την υπηρεσία Safe Restart

H υπηρεσία Safe Restart πραγματοποιείται μόνο σε ξενοδοχεία που βρίσκονται εν λειτουργία.

Τα ξενοδοχεία Mitsis Rinela Beach, Mitsis Blue Domes, Mitsis Alila και Mitsis Sofitel Airport του ομώνυμου ξενοδοχειακού ομίλου αξιολόγησε η TÜV Hellas (TÜV NORD), με βάση την υπηρεσία Safe Restart που προσφέρει ο Φορέας Πιστοποίησης, ενώ παράλληλα αναμένεται αντίστοιχη αξιολόγηση και για το ξενοδοχείο Mitsis Galini.

Σημειώνεται ότι η υπηρεσία Safe Restart έχει δημιουργηθεί ακολουθώντας πλήρως τις ισχύουσες εθνικές νομοθετικές απαιτήσεις και κατευθυντήριες οδηγίες και συστάσεις και κατευθυντήριες οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επιπλέον, πραγματοποιείται μόνο σε ξενοδοχεία που βρίσκονται εν λειτουργία, ενώ ο Φορέας Πιστοποίησης παρέχει την υπηρεσία σε τιμές κόστους, ως έμπρακτη απόδειξη της υποστήριξης στον δοκιμαζόμενο τουριστικό κλάδο.

H αξιολόγηση των ξενοδοχείων του Ομίλου Mitsis έρχεται ως επιστέγασμα της πολυετούς συνεργασίας με την TÜV Hellas (TÜV NORD), αποτελώντας παράλληλα ακόμα μία “ψήφο εμπιστοσύνης” στην υπηρεσία Safe Restart.

Σημειώνεται επίσης ότι η TÜV Hellas (TÜV NORD), έχει ήδη πιστοποιήσει ορισμένα από τα ξενοδοχεία του Ομίλου Mitsis σύμφωνα με το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων ISO 22000:2018 και το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001:2015 και έχει διενεργήσει τις επιθεωρήσεις αστεροποίησης στο σύνολο αυτών, όπως και τις εγκαταστάσεις αναψυχής αλλά και τους ανελκυστήρες.

Η Uxue Azpiroz της TÜV Hellas (TÜV NORD) δήλωσε σχετικά: “Η συνεργασία με τον Όμιλο Mitsis ξεκίνησε από τον έλεγχο των επισιτιστικών τμημάτων στα οποία ο Όμιλος δίνει μεγάλη έμφαση. Στη συνέχεια, ο Φορέας μας, ανέλαβε το σύνολο των επιθεωρήσεων τρίτου μέρους. Ο Έλεγχος ετοιμότητας ‘Safe Restart’, ήρθε ως επισφράγισμα της δέσμευσης της διοίκησης και του συνόλου των στελεχών του Ομίλου στη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας και φυσικά στην ικανοποίηση των πελατών”.

“Έχοντας ως βασική προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των επισκεπτών και των μελών του προσωπικού του, ο Όμιλος Mitsis Hotels έχει θέσει σε εφαρμογή ένα πλήρες Σχέδιο Υγιεινής και Ασφάλειας, το οποίο καταρτίσθηκε σύμφωνα με τις διεθνείς επιστημονικές προδιαγραφές και τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και των Υπουργείων Υγείας και Τουρισμού της Ελλάδας και προβλέπει όλα τα μέτρα, τις προδιαγραφές και τις διαδικασίες ασφαλούς λειτουργίας για όλα τα τμήματα των ξενοδοχείων μας”, ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Mitsis Hotels, κ. Σταύρος Μήτσης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

11/12/2023
08/12/2023
07/12/2023
06/12/2023
05/12/2023
04/12/2023