Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΝέο e-shop του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία
Ξενοδοχεία

Νέο e-shop του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία

Στη διευθυνση grandebretagnestore.com/int/el βρίσκεται το νέο e-shop του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία.

Ένα γεύμα στο ρομαντικό “GB Roof Garden”, ένα απογευματινό τσάι στο κοσμοπολίτικο “Winter Garden” ή μια δωροεπιταγή για περιποίηση στο πολυβραβευμένο “GB Spa” του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία… Το γνωστό ξενοδοχείο, θέλοντας να αναδείξει τις πρώτες ύλες της χώρας, συνεργάστηκε με Έλληνες παραγωγούς που εμπιστεύεται και μαζί δημιούργησε μέλι, μαρμελάδες και τσάι. Προϊόντα σπιτικά, υψηλής ποιότητας και μια μικρή πολυτέλεια που θα θυμίζει στους πελάτες της Μεγάλης Βρεταννίας το εμβληματικό ξενοδοχείο, όταν απολαμβάνουν αυτές τις ιδιαίτερες γεύσεις στο σπίτι τους. Ελληνικός καφές, ελαιόλαδο και βαλσάμικο ξύδι περιλαμβάνονται στην αποκλειστική σειρά προϊόντων.

Ακόμη, μπορεί κανείς να προμηθευτεί τώρα online το αποκλειστικό άρωμα χώρου στο lobby του ξενοδοχείου ή το αρωματικό κερί για το σπίτι -ή να χαλαρώει από την πίεση της καθημερινότητας, δοκιμάζοντας κάποια από τα GB Spa προϊόντα που προτείνουν οι ειδικοί. Όσο για τα παιδιά, ο μικρός, χνουδωτός Teddy Doorman αποτελεί γλυκιά συντροφιά και ενθύμιο της διαμονής.

Όλα τα προϊόντα μπορούν να σταλούν σε παραλήπτες σε όλο τον κόσμο και η συσκευασία δώρου, δώρο.

Τέλος, οι πελάτες του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία τώρα έχουν ακόμα μεγαλύτερη πρωτοβουλία και προσωποποιημένες υπηρεσίες, καθώς με ένα κλικ μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε 26 ξεχωριστές παροχές δωματίου, όπως φρούτα, σαμπάνια με φράουλες κ.ά. Με την άφιξή τους η επιλογή τους θα βρίσκεται στο δωμάτιο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024