Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Althoff Hotel Villa Belrose στο Saint Tropez είναι το νέο μέλος των Small Luxury Hotels of the World
Ξενοδοχεία

Το Althoff Hotel Villa Belrose στο Saint Tropez είναι το νέο μέλος των Small Luxury Hotels of the World

Σε απόσταση 5 λεπτών από το κομψευόμενο Saint Tropez και με αρχιτεκτονική που αποπνέει φλωρεντίνικη εσάνς, το ξενοδοχείο ακροβατεί αριστοτεχνικά ανάμεσα στον σεβασμό της ιδιωτικότητας των επισκεπτών του και στην δημιουργία των καλύτερων εκδοχών της καλής ζωής.

Η πολυτελής συλλογή των Small Luxury Hotels of the World τώρα γίνεται ακόμα πολυτιμότερη, αφού μόλις πριν από λίγες ημέρες ο διεθνής όμιλος μικρών πολυτελών ξενοδοχείων καλωσόρισε στην οικογενειά του το ηχηρό πέντε αστέρων Althoff Hotel Villa Belrose στην Κυανή Ακτή. 
 
Σε απόσταση 5 λεπτών από το κομψευόμενο Saint Tropez και με αρχιτεκτονική που αποπνέει φλωρεντίνικη εσάνς, το ξενοδοχείο ακροβατεί αριστοτεχνικά ανάμεσα στον σεβασμό της ιδιωτικότητας των επισκεπτών του και στην δημιουργία των καλύτερων εκδοχών της καλής ζωής. 40 ατμοσφαιρικά ολόφρεσκα δωμάτια, ιδιωτικά μπαλκόνια που αξιοποιούν στο έπακρο την προνομιακή θέση της βίλας στους λόφους με θέα το απόλυτο γαλάζιο της Μεσογείου, ειδυλλιακές διαδρομές στους αμπελώνες, εξορμήσεις στα γύρω γραφικά χωριά, αλλά και life style εκεί ακριβώς που σκάει το κύμα.
 
Το εστιατόριο του ξενοδοχείου «Le Belrose», με προεξέχοντα τον βραβευμένο με αστέρι Michelin chef Pietro Volonte, σερβίρει στην υποβλητική βεράντα του πιάτα μοντέρνας μεσογειακής κουζίνας με ιταλικές επιρροές. Οι σπεσιαλιτέ, όπως το ριζότο Pietro Volonte που σερβίρεται πάνω σε ολόκληρο κεφάλι παρμεζάνας, συνδυάζονται αριστοτεχνικά με κάποια από τις 500 ετικέτες γαλλικών κρασιών που συμπεριλαμβάνονται στην wine list του εστιατορίου. 


 

Η Villa Belrose συνοψίζει στην πραγματικότητα όλα τα ιδεώδη των SLH, προσφέροντας στους επισκέπτες ένα μωσαϊκό μοναδικών εμπειριών συναρμολογημένο από εκπληκτικές τοποθεσίες, άψογη εξυπηρέτηση και πεντάστερη διαμονή – γνήσια και χαλαρωτική ταυτόχρονα” αναφέρει χαρακτηριστικά ο Filip Boyen, διευθύνων σύμβουλος των Small Luxury Hotels of the World. “Η Γαλλία άλλωστε είναι ο τρίτος πιο δημοφιλής προορισμός των μελών του club μας και ως εκ τούτου δεν είναι άδικο που θεωρούμε το ξενοδοχείο αυτό ως το νέο πετράδι στο στέμμα της συλλογής μας“. 
 
Ο Robert-Jan van Straaten, γενικός διευθυντής του Althoff Hotel Villa Belrose τα τελευταία 16 συναπτά έτη υπογραμμίζει, αντίστοιχα για τη στρατηγική απόφασή του να ενταχθεί στη συμμαχία των SLH: “Το Saint Tropez είναι ένας παγκόσμιος προορισμός για τους απανταχού connoisseurs του ταξιδιού. Υπό αυτό το πρίσμα η ένταξή μας σε ένα παγκοσμίως γνωστό brand για τα γεμάτα ιδιαίτερο χαρακτήρα ξενοδοχεία-μέλη του, όπως ακριβώς και το Althoff Hotel Villa Belrose, αποτελεί την καλύτερη απόφαση. Είμαστε βέβαιοι, πως αυτή η συνενέργεια θα μας αναδείξει σε παγκόσμια κλίμακα και θα μας εντάξει στη λίστα των αριστοκρατικότερων καταφυγίων της Κυανής Ακτής.

 

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024