Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Athens Zafolia Hotel άνοιξε και πάλι τις πύλες του
Ξενοδοχεία

Το Athens Zafolia Hotel άνοιξε και πάλι τις πύλες του

Το Athens Zafolia Hotel προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 1988, προχωρώντας σε τακτικές ανακαινίσεις και αναβαθμίσεις τόσο των χώρων του όσο και των υπηρεσιών του, καθιστώντας το σε ένα superior ξενοδοχείο 4 αστέρων.

Το Athens Zafolia Hotel άνοιξε και πάλι τις πύλες του, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας για τον COVID-19, στοχεύοντας στη μέγιστη ασφάλεια τόσο των επισκεπτών όσο και του προσωπικού του. Η στρατηγική τοποθεσία του, στο μέσον της Λεωφόρου Αλεξάνδρας (87-89), εκτός δακτυλίου και με εύκολη πρόσβαση στα μεγάλα εκθεσιακά κέντρα μέσω των λεωφόρων Κηφισίας και Μεσογείων, λίγα μέτρα μακριά από τον Άρειο Πάγο, τα Δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και τη ΓΑΔΑ, καθώς επίσης σε κοντινή απόσταση από μεγάλα νοσοκομεία των Αθηνών, το καθιστά ιδανική επιλογή σε μια ασφαλή περιοχή για διαμονή στο κέντρο της Αθήνας.

Το Athens Zafolia Hotel προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 1988, προχωρώντας σε τακτικές ανακαινίσεις και αναβαθμίσεις τόσο των χώρων του όσο και των υπηρεσιών του, καθιστώντας το σε ένα superior ξενοδοχείο 4 αστέρων.


Junior Suite.

Διατίθενται Κλασικά και Οικογενειακά Δωμάτια, Διακεκριμένα Δωμάτια, Junior Σουίτες και η μοναδική σουίτα Olympic, η οποία είναι ιδανική και για ιδιωτικές επαγγελματικές συναντήσεις καθώς διαθέτει board table 6 ατόμων. Οι αίθουσες “Θάλεια” και “Ερμής” πλήρως εξοπλισμένες με τεχνολογικό υλικό, μπορούν να φιλοξενήσουν από μικρές συναντήσεις έως και μεγάλα συνέδρια.

Το “Ellinikon Restaurant” και το “Jason Lounge Bar”, δυο χώροι με λιτή πολυτέλεια, μπορούν να καλύψουν όλες τις προτιμήσεις των επισκεπτών καθώς όλα τα γεύματα παρασκευάζονται αποκλειστικά στους χώρους του ξενοδοχείου με φρέσκα υλικά.

Στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου στο Roof Garden, υπάρχει εξωτερική πισίνα και λειτουργεί το Poseidon Pool Bar κατά τους θερινούς μήνες, προσφέροντας θέα στον Λόφο του Λυκαβηττού και σε όλη την πόλη. Σημειώνεται ότι στο υπόγειο του ξενοδοχείου υπάρχει διώροφο parking με σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024