Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΔυναμικό το παρόν της Ένωσης Ξενοδόχων Λακωνίας στην ITS Athens 2006

Δυναμικό το παρόν της Ένωσης Ξενοδόχων Λακωνίας στην ITS Athens 2006

Με δυναμική παρουσία, μέσω εκπροσώπων, αλλά και με διανομή ενημερωτικού υλικού, η Ένωση Ξενοδοχείων Ν. Λακωνίας έκανε και στην ITS Athens 2006 αισθητή την παρουσία της, με δικό της περίπτερο, […]

Με δυναμική παρουσία, μέσω εκπροσώπων, αλλά και με διανομή ενημερωτικού υλικού, η Ένωση Ξενοδοχείων Ν. Λακωνίας έκανε και στην ITS Athens 2006 αισθητή την παρουσία της, με δικό της περίπτερο, στο πλαίσιο της αδιάκοπης<...>προσπάθειας της για τουριστική αναβάθμιση και προβολή της περιοχής.

Η Ένωση εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο του Δ.Σ., κ. Δημήτρη Πολλάλη, τον Γεν. Γραμματέα κ. Δημήτρη Σταθόπουλο, και ξενοδόχους – μέλη της, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν σημαντικές επαφές στο περίπτερο της έκθεσης, τόσο με επαγγελματίες του τουρισμού, όσο και διερχόμενους επισκέπτες της έκθεσης.

Αντικειμενικός στόχος της Ένωσης, με τη συμμετοχή της σε εκθέσεις του εσωτερικού και του εξωτερικού είναι η δημοσιοποίηση του Λακωνικού τουριστικού προϊόντος, έτσι ώστε να μπορέσει να αποκτήσει την ταυτότητα που του αναλογεί στο ευρύτερο τουριστικό στερέωμα, να καθιερωθεί και μέσω της προβολής να γίνει ο νομός Λακωνίας καταξιωμένος τουριστικός προορισμός.

“Ο δρόμος για την επιτυχία απαιτεί τη συνεργασία όλων. Όλοι έχουμε ευθύνες και υποχρεώσεις, κράτος, αυτοδιοίκηση, τοπικές κοινωνίες, επιχειρήσεις και εργαζόμενοι. Ας στοχεύσουμε λοιπόν όλοι μαζί στην οικοδόμηση μιας σύγχρονης τουριστικής βιομηχανίας που θα προσφέρει τις πιο ελκυστικές υπηρεσίες όλους τους μήνες του χρόνου. Ο τουρισμός απαιτεί διαρκή κινητικότητα και εξωστρέφεια”, δήλωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Ν. Λακωνίας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024