Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΗ πολιτική σκέψη και ισχύ σημαντικότερες από ποτέ στο IMEX Politicians` Forum

Η πολιτική σκέψη και ισχύ σημαντικότερες από ποτέ στο IMEX Politicians` Forum

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – Φρανκφούρτη: Ένα από τα πιο σημαντικά φόρουμ της IMEX, το 7ο Politicians` Forum, πραγματοποιήθηκε χθες, στη Messe Φρανκφούρτη και το ξενοδοχείο Intercontinental. Περίπου 20 πολιτικοί από όλη την […]

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – Φρανκφούρτη: Ένα από τα πιο σημαντικά φόρουμ της IMEX, το 7ο Politicians` Forum, πραγματοποιήθηκε<...> χθες, στη Messe Φρανκφούρτη και το ξενοδοχείο Intercontinental.

Περίπου 20 πολιτικοί από όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων της Βρετανίας, της Σουηδίας, της Πολωνίας και της Λιθουανίας, συγκεντρώθηκαν υπό τον μετριοπαθή Michael Hirst, OBE και πρόεδρο του Business Tourism Partnership της Βρετανίας, για να εκθέσουν τις προτάσεις και τις ιδέες τους για τη βελτίωση της επικοινωνίας και την κατανόηση μεταξύ της βιομηχανίας MICE και των πολιτικών εκπροσώπων διεθνώς.

Στο φόρουμ συμμετείχαν και 60 ειδικοί του χώρου και ηγετικά στελέχη ενώσεων, όπως European Cities Marketing (ECM), Joint Meetings Industry Council (JMIC), International Association of Congress Centres (AIPC), International Congress and Convention Association (ICCA) και International Association for Professional Congress Organisers (IAPCO).

Ο M. Hirst άνοιξε τη συζήτηση τονίζοντας την ανάγκη για ενότητα τώρα, περισσότερο από ποτέ. Όπως χαρακτηριστικά είπε “είναι ζωτικό για τους πολιτικούς να δουλέψουν μαζί με την MICE βιομηχανία, να διατηρήσουν ανοιχτούς δίαυλους επικοινωνίας και να μοιραστούν τους στόχους τους κοιτάζοντας μακροπρόθεσμα. Υπάρχει μία ολοένα αυξανόμενη αναγνώριση του γεγονότος ότι ο συνεδριακός χώρος θα οδηγήσει πραγματικά σε επιχειρηματική ανάταση. Σήμερα θα πρέπει να αναρωτηθούμε πως θα διαμορφώσουν το μέλλον οι τωρινές καταστάσεις και πως ο συνεδριακός κλάδος θα βρεθεί στην πρώτη θέση των πολιτικών προτεραιοτήτων. Θα πρέπει να βρούμε νέους τρόπος ενδυνάμωσης του κλάδου μας, χρησιμοποιώντας φιλική προς το περιβάλλον πολιτική ζητώντας και την πολιτική βοήθεια.”, ανέφερε.

Ο στόχος του forum ήταν να δείξει στους πολιτικούς που βρισκόντουσαν εκεί το ρόλο του συνεδριακού κλάδου στην βελτίωση της οικονομίας μέσω λεπτομερών μελετών περιπτώσεων (case studies) που παρουσίαζαν πως το Γκέτεμπεργκ, η Μάλαγα, η Βιέννη, το Μοντρέ, και το Σίνδευ, μέσω στενής συνεργασίας της τοπικής κοινωνίας και των πολιτικών πέτυχαν εξαίρετα αποτελέσματα στο συνεδριακό τουρισμό.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024