Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΙππότης του Τάγματος του Ακαδημαϊκού Φοίνικα ο Αλέξης Κανιάρης

Ιππότης του Τάγματος του Ακαδημαϊκού Φοίνικα ο Αλέξης Κανιάρης

Η ανώτατη ακαδημαϊκή τιμητική διάκριση Chevalier de L` Ordre des Palmes Academiques – Iππότης του Tάγματος του Ακαδημαϊκού Φοίνικα, απενεμήθη από το Γαλλικό Υπουργείο Παιδείας στον κ. Αλέξη Κανιάρη, Διευθύνοντα […]

Η ανώτατη ακαδημαϊκή τιμητική διάκριση Chevalier de L` Ordre des Palmes Academiques – Iππότης του Tάγματος του Ακαδημαϊκού Φοίνικα, απενεμήθη από το Γαλλικό Υπουργείο Παιδείας στον κ. Αλέξη Κανιάρη, Διευθύνοντα Σύμβουλο<...>της εταιρίας EuroPartners σε τελετή που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Γαλλικό Ινστιτούτο.

Στην τελετή που διοργανώθηκε προς τιμή επιφανών επιστημόνων, ανθρώπων των επιχειρήσεων και των γραμμάτων, ο κ. Κανιάρης έλαβε την σημαντική αυτή διάκριση σε αναγνώριση της προσφοράς του στην προώθηση της ελληνογαλλικής συνεργασίας μέσω της έκθεσης «Εκπαίδευση». Η «Εκπαίδευση» διοργανώνεται από την εταιρία EuroPartners από το 1999 και είναι η μοναδική ολοκληρωμένη εκπαιδευτική έκθεση που πραγματοποιείται στην Ελλάδα, στα πρότυπα καταξιωμένων εκθέσεων του εξωτερικού. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η μεγαλύτερη των Βαλκανίων και μία από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη. H Γαλλία τέλεσε τιμώμενη χώρα της έκθεσης το 2004, οπότε και φιλοξενήθηκαν περισσότερα από 40 Γαλλικά Πανεπιστήμια, ενώ κάθε χρόνο δίνει το παρόν, ενημερώνοντας για τα εκπαιδευτικά προγράμματα της χώρας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024