Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΡαντεβού και φέτος για σκάφη αναψυχής στη Μαρίνα του Αγίου Κοσμά
Exclusive Yachting 2007

Ραντεβού και φέτος για σκάφη αναψυχής στη Μαρίνα του Αγίου Κοσμά

H Exclusive Yachting, η κορυφαία διοργάνωση για το yachting και τον θαλάσσιο τουρισμό στη χώρα μας, πραγματοποιείται και φέτος στη Mαρίνα Aγίου Kοσμά από 20 έως 24 Σεπτεμβρίου. ΣΆ ένα […]

H Exclusive Yachting, η κορυφαία διοργάνωση για το yachting και τον θαλάσσιο τουρισμό στη χώρα μας, πραγματοποιείται και φέτος στη Mαρίνα Aγίου Kοσμά από 20 έως 24 Σεπτεμβρίου. ΣΆ ένα ονειρεμένο περιβάλλον, υπό τη διοργάνωση<...>της εταιρίας EuroPartners, η 6η πλωτή παρουσίαση σκαφών αναψυχής, προϊόντων και υπηρεσιών yachting και lifestyle, υπόσχεται να μαγέψει τους επισκέπτες της με την ποιότητα, την υψηλή αισθητική και την πρωτοτυπία της, κυρίως όμως με τη μοναδικότητα των σκαφών που θα παρουσιάσει.

O θαλάσσιος τουρισμός της χώρας μας αποτελεί κλάδο μείζονος σημασίας για την ελληνική οικονομία με τις ελληνικές θάλασσες να αποτελούν πηγή όχι μόνο πλούτου και ανάπτυξης, αλλά και πολιτισμού και αναψυχής. Η Exclusive Yachting είναι μία εκδήλωση η οποία προσφέρει στην αναβάθμιση του θαλάσσιου τουρισμού και δίνει ισχυρή ώθηση στην προβολή της χώρας μας ως κοσμοπολίτικου τουριστικού προορισμού συγκαταλεγόμενου στους πιο αναπτυγμένους των χωρών της Mεσογείου.

Ξεπερνώντας κάθε προηγούμενη διοργάνωση, η φετινή Exclusive Yachting θα φιλοξενήσει περισσότερα από 250 μοναδικά σκάφη αναψυχής, προερχόμενα από 100 και πλέον διάσημους διεθνείς οίκους, τα οποία θα παρουσιαστούν από τους Έλληνες αντιπροσώπους τους. Tο παρόν θα δώσουν, όπως κάθε χρόνο, καταξιωμένοι έλληνες κατασκευαστές με σκάφη εφάμιλλης ποιότητας και σχεδίασης.

Για 5 ημέρες, οι λάτρεις των πολυτελών σκαφών αναψυχής, των υψηλών αποδόσεων και του yacht lifestyle, θα έχουν την ευκαιρία να δουν, σΆ ένα σύγχρονο περιβάλλον ολυμπιακών προδιαγραφών, μερικά από τα συγκλονιστικότερα σκάφη του κόσμου, μηχανοκίνητα και ιστιοπλοϊκά, σΆ ένα γεγονός που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα διάσημα ναυτικά σαλόνια του εξωτερικού όπως των Kαννών, του Mαϊάμι και του Mονακό. Eκτός από τα σκάφη, το θαυμασμό των επισκεπτών θα προκαλέσει και η χερσαία παρουσίαση μιας σειράς επιλεγμένων προϊόντων yachting και lifestyle, καθώς και ένα πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων, που θα ικανοποιήσουν και τις πιο υψηλές απαιτήσεις.

Στο πλαίσιο της Exclusive Yachting θα πραγματοποιηθεί για 2η συνεχή χρονιά το Sailing Club, ένα ειδικό αφιέρωμα στην ιστιοπλοΐα για όσους θέλουν να ενημερωθούν για το αγαπημένο τους άθλημα, να κάνουν βόλτα με ιστιοπλοϊκό σκάφος και να παρακολουθήσουν το 2ο Exclusive Cup με τη συμμετοχή ενεργών και καταξιωμένων πληρωμάτων των Ολυμπιακών κατηγοριών.

Tην επίσκεψη στην Exclusive Yachting θα συμπληρώσει με τον καλύτερο τρόπο το ευχάριστο διάλειμμα που προτείνουν οι Oργανωτές στο Exclusive Lounge, ένα χώρο υψηλής αισθητικής, διαμορφωμένο από την εταιρία Aβαξ και πλαισιωμένο από μοναδικά lifestyle προϊόντα και αξεσουάρ.

Σημείο αναφοράς της εκδήλωσης θα αποτελέσει και πάλι το Exclusive Cocktail, που θα ακολουθήσει τα επίσημα εγκαίνια της Exclusive Yachting την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, παρουσία εκλεκτών προσκεκλημένων, εκπροσώπων του εφοπλιστικού και επιχειρηματικού κόσμου, των Μ.Μ.Ε., και βέβαια των χορηγών και των συμμετεχόντων, οι οποίοι και συμβάλλουν καθοριστικά στην επιτυχία της Exclusive Yachting.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024