Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΡεκόρ εμπορικών επισκεπτών στη 71η Δ.Ε.Θ.

Ρεκόρ εμπορικών επισκεπτών στη 71η Δ.Ε.Θ.

Ρεκόρ εμπορικών επισκεπτών κατέγραψε η 71η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία ολοκλήρωσε τη 10ήμερη λειτουργία τηςμε διπλασιασμό των εμπορικών επισκεπτών της, σε σχέση με την προηγούμενη διοργάνωση, οι οποίοι έφθασαν […]

Ρεκόρ εμπορικών επισκεπτών κατέγραψε η 71η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία ολοκλήρωσε τη 10ήμερη λειτουργία της<...>με διπλασιασμό των εμπορικών επισκεπτών της, σε σχέση με την προηγούμενη διοργάνωση, οι οποίοι έφθασαν τους 12.406, ενώ ο συνολικός αριθμός των επισκεπτών ανήλθε στους 261.067.

Πέρα από την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, με τις τεχνικές και τεχνολογικές παρεμβάσεις που υλοποίησε η Helexpo, η 71η Δ.Ε.Θ. περνά στην ιστορία ως η έκθεση της Καινοτομίας, με έμφαση στην ποιότητα και το ενδιαφέρον των εκθεμάτων και των παράλληλων εκδηλώσεων και με αυξημένη την προσέλκυση του εμπορικού κόσμου.

Στη διάρκεια της 71ης Δ.Ε.Θ. ανακοινώθηκαν από τη Helexpo:

7 νέες εκθέσεις στη Θεσσαλονίκη μέσα στο 2007:

  • 1η Εμπορική Έκθεση Επίπλου Furnidec Business

  • 1η Έκθεση για την Αξιοποίηση της Ακίνητης Περιουσίας Real Estate Expo

  • 1η Διεθνής Έκθεση Οίνου

  • 1ο Σαλόνι Μεταχειρισμένων Οχημάτων, Σκαφών, Μοτοσυκλετών Auto Fiesta
  • 1η Διεθνής Έκθεση Ενέργειας

  • 1η Διεθνής Έκθεση Ενδύματος Moda Salonica και μια νέα

  • 10ήμερη Γενική Έκθεση, με θεματικές την Κατοικία, το Έπιπλο και Διακόσμηση, τις Καλοκαιρινές Διακοπές, τον Κήπο, τη Γιορτή Μπύρας και πολλές παράλληλες εκδηλώσεις

11 γραφεία συνδέσμων – αντιπροσώπων της Helexpo μέσα στο 2006

H 71η Δ.Ε.Θ. αποτέλεσε την εκκίνηση μιας νέας, πιο δυναμικής, ακόμη πιο εμπορικής, πιο διεθνούς και πιο εξωστρεφούς πορείας της Helexpo, η οποία εκτός των άλλων, βασίζεται στην ίδρυση γραφείων και συνδέσμων – αντιπροσώπων της Helexpo, σε εφτά, μέχρι στιγμής χώρες, τη Ρωσία, τη Λιθουανία, την Τουρκία, τη Βουλγαρία, την Ιταλία, τη Γερμανία και την Κύπρο, ενώ ακολουθούν μέχρι τέλος του έτους η Ρουμανία, η Σερβία, η Πολωνία και η Κίνα.

Θερμοκοιτίδα 4 νέων θεσμών η 71η Δ.Ε.Θ.

  • Δ.Ε.Θ. Business Forum (ετήσιο ραντεβού των σημαντικότερων εξαγωγικών επιχειρήσεων και οικονομικών παραγόντων με σκοπό να αναδείξει τη διοργάνωση σε πεδίο ανάπτυξης προβληματισμού και προοπτικών για την ευρύτερη περιοχή και ιδιαίτερα για τις αναδυόμενες αγορές. Απονομή των Helexpo Business Innovation Awards σε επτά Ελληνικές Επιχειρήσεις που διακρίθηκαν για την εφαρμογή καινοτόμων πρακτικών)

  • Fashion Forward International Thessaloniki (Ελληνική Εβδομάδα Μόδας με τους κορυφαίους Έλληνες Σχεδιαστές και κορυφαία μοντέλα),
  • Disc Festival (Φεστιβάλ δισκογραφίας και μουσικής με τα Music Events, DJ Events, Karaoke Events και Vinyl Exchange)

  • Balkan Beauty Ambassador Contest (Διεθνής διαγωνισμός ομορφιάς για την ανάδειξη μιας πρέσβειρας ανθρωπιστικών και περιβαλλοντικών αξιών).

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024