Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηΚ.Ε.Κ. ΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε. – Κατάρτιση Εργαζομένων σε Τουριστικά Γραφεία

Κ.Ε.Κ. ΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε. – Κατάρτιση Εργαζομένων σε Τουριστικά Γραφεία

Κ.Ε.Κ. ΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε. – Κατάρτιση Εργαζομένων σε Τουριστικά Γραφεία

Κ.Ε.Κ. ΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε.
Γ’ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης 2000-2006
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ” του Υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας

ΑΞΟΝΑΣ 4: Ανάπτυξη και προώθηση της Επιχειρηματικότητας και Προσαρμοστικότητας του Εργατικού Δυναμικού
ΜΕΤΡΟ 3: Αναβάθμιση των δεξιοτήτων των εργαζομένων σε επιχειρήσεις

ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (επιχειρήσεις που απασχολούν από 1 έως και 50 εργαζόμενους)

Το Κ.Ε.Κ. ΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε. θα υλοποιήσει επιδοτούμενα προγράμματα για εργαζόμενους μικρομεσαίων και πολύ μικρών επιχειρήσεων, τα οποία εντάσσονται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ με διαχειριστή το Υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας.

Τα προγράμματα στοχεύουν στην ενίσχυση των γνώσεων και δεξιοτήτων των καταρτιζομένων προκειμένου να καταστούν ικανοί να υποστηρίξουν τις σύγχρονες εξελίξεις της οικονομίας και να ανταποκριθούν στη ζήτηση της αγοράς. Επιπλέον, με την αναβάθμιση της εκπαίδευσης του ανθρώπινου δυναμικού αυξάνεται η ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων, ώστε να ανταπεξέλθουν αποτελεσματικά στις προκλήσεις του σύγχρονου επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Αποτελεί ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο ότι μέσω των παραπάνω προγραμμάτων χρηματοδοτείται το 100% του εγκεκριμένου κάθε φορά προϋπολογισμού. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι όλες οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν, μπορούν να εκπαιδεύσουν το προσωπικό τους σε διάφορα γνωστικά αντικείμενα, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, αλλά και με πλέον οικονομικά οφέλη.

Το Κ.Ε.Κ. ΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε. λόγω της μεγάλης εμπειρίας του στον τομέα της εκπαίδευσης και της διαχείρισης εκπαιδευτικών προγραμμάτων, μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του και να σας εγγυηθεί τόσο για την ποιότητα της κατάρτισης, όσο και για την ορθή διαχείριση του συνολικού εκπαιδευτικού προγράμματος.

Η αποτελεσματικότητα του Κ.Ε.Κ. ΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε. πιστοποιείται και από την στενή και συνεχή συνεργασία στον τομέα της εκπαίδευσης με μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες, όπως:
ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ – VODAFONE – EFG EUROBANK ERGASIAS – ΕΘΝΟΚΑΡΤΑ – INFORM LYKOS – ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ – TUI HELLAS – HENKEL ECOLAB – KARENTA – A.C.NIELSEN – ΟΜΙΛΟΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ – ΟΜΙΛΟΣ ΜΑΜΙΔΑΚΗ – IBM HELLAS, κ.λ.π.

Έχοντας υπόψη ότι:

  • οι ΜΜΕ-ΠΜΕ και το προσωπικό τους υπολείπονται σε κατάρτιση
  • η κατάρτιση συντελεί σημαντικά στη βελτίωση
    • της αποτελεσματικότητας και των εργασιών των επιχειρήσεων, και
    • της ανάπτυξης των εργασιακών προσόντων των στελεχών και των εργαζομένων,

έχουμε σχεδιάσει ειδικά προγράμματα που στοχεύουν να αναπτύξουν τις ικανότητες των εργαζομένων των ΜΜΕ (μικρομεσαίων επιχειρήσεων) και ΠΜΕ (πολύ μικρών επιχειρήσεων) με «οδηγό» την πολυετή εμπειρία μας από τις μεγάλες επιχειρήσεις.

Τα αντικείμενα κατάρτισης των εν λόγω προγραμμάτων είναι τα εξής:

ΤΕΧΝΙΚΕΣ MARKETING ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (αρ. ατόμων: 25)
ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ (αρ. ατόμων: 25)

Δικαίωμα Συμμετοχής: Στα παραπάνω προγράμματα κατάρτισης, οι επιχειρήσεις μπορούν να εκπαιδεύσουν έως το 20% του ανθρώπινου δυναμικού τους. Ειδικότερα, οι επιχειρήσεις που απασχολούν έως 5 εργαζόμενους μπορούν να καταρτίσουν 1 εργαζόμενο, ενώ αυτές που απασχολούν 6-9 εργαζόμενους μπορούν να καταρτίσουν 2 εργαζόμενους.

Τόπος Υλοποίησης: Τα προγράμματα κατάρτισης θα υλοποιηθούν στις πιστοποιημένες δομές κατάρτισης του Κ.Ε.Κ. ΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε.: Πειραιώς 35 & Κονδύλη, Μοσχάτο (100μ. από το σταθμό του ΗΣΑΠ).

Διάρκεια κατάρτισης: Η διάρκεια της θεωρητικής κατάρτισης ανέρχεται σε 80 ώρες. Η πρακτική άσκηση υλοποιείται στους χώρους των επιχειρήσεων από τις οποίες προέρχονται οι συμμετέχοντες.

Ωράριο κατάρτισης: Η θεωρητική κατάρτιση θα πραγματοποιηθεί εκτός ωραρίου εργασίας των συμμετεχόντων. Τα μαθήματα διεξάγονται 2 φορές την εβδομάδα και ώρες 17:00-21:15. Συνολικά θα πραγματοποιηθούν 16 εκπαιδευτικές συναντήσεις (= 80 ώρες). Αντίθετα η πρακτική άσκηση θα διενεργηθεί εντός ωραρίου.

Τα οφέλη συμμετοχής: Οι επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν στις παραπάνω δράσεις κατάρτισης θα αποκομίσουν σημαντικά οφέλη όπως:

  • Ποιοτική κατάρτιση του προσωπικού τους σε σύγχρονα αντικείμενα
  • Η ανωτέρω κατάρτιση γίνεται δωρεάν, καθώς καλύπτεται από τον προϋπολογισμό του προγράμματος.
  • Επιπλέον της δωρεάν κατάρτισης, οι καταρτιζόμενοι θα λάβουν και εκπαιδευτικό επίδομα 3,52€ ανά ώρα θεωρητικής κατάρτισης.
  • Η ορθή διαχείριση του κάθε προγράμματος εκπαίδευσης γίνεται από το Κ.Ε.Κ. ΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε. και κατ’ επέκταση, υπάρχει ελάχιστη εμπλοκή των επιχειρήσεων σε γραφειοκρατικές διαδικασίες.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Κ.Ε.Κ. ΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε.

Τηλ. 210-95.70.072, Fax: 210-95.70.028
Υπεύθυνοι Επικοινωνίας: Ελένη Κρητικού – Γιώργος Σανίδας – Έφη Παπαϊωάννου
email vocationaltraining@kek-anaptixi.gr

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024