Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοί24ος κλασικός μαραθώνιος της Αθήνας

24ος κλασικός μαραθώνιος της Αθήνας

«Ηχηρό μήνυμα» απέστειλε η Ελλάδα σε όλο τον κόσμο με την τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων όπως τουλάχιστον ανέφερε η υπουργός τουριστικής ανάπτυξης κυρία Φάνη Πάλλη – Πετραλιά σε δηλώσεις της με αφορμή την τέλεση του 24ου κλασικού μαραθωνίου της Αθήνας…

«Ηχηρό μήνυμα» απέστειλε η Ελλάδα σε όλο τον κόσμο με την τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων όπως τουλάχιστον ανέφερε η υπουργός τουριστικής ανάπτυξης κυρία Φάνη Πάλλη – Πετραλιά σε δηλώσεις της με αφορμή την τέλεση του 24ου κλασικού μαραθωνίου<…>της Αθήνας ο οποίος θα γίνει στις 5 Νοεμβρίου 2006. «Κανένας άλλος Μαραθώνιος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί “κλασικός” και αυτό είναι πολύ σημαντικό τουριστικό προϊόν», ανέφερε η κυρία υπουργός και συνέχισε: «Είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια αναβάθμισης και το δίκτυό μας σε όλο τον κόσμο το έχουμε δραστηριοποιήσει για την προβολή του Μαραθωνίου της Αθήνας».

Σε σχετικές του δηλώσεις ο υφυπουργός αθλητισμού κ. Γ. Ορφανός ανέφερε: «Είμαι σίγουρος ότι και αυτή η μεγάλη διοργάνωση θα είναι πετυχημένη. Φέτος είχαμε στο στίβο δύο σημαντικές εκδηλώσεις. Το Μπρούνο Τζάουλι στην Θεσσαλονίκη και το Παγκόσμιο Κύπελλο που τελείωσε την Κυριακή στην Αθήνα. Και οι δύο χαρακτηρίστηκαν ιδιαίτερα επιτυχημένες και ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας. Τα σχόλια και τα συγχαρητήρια ανθρώπων Διεθνών αθλητικών φορέων για τις επιτυχημένες διοργανώσεις που αναλαμβάνουμε επιβεβαιώνουν, ότι με τις εμπειρίες που έχουμε, και ο Διεθνής Μαραθώνιος της Αθήνας θα έχει την ανάλογη επιτυχία».

Ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Σεβαστής αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους τόνισε μεταξύ των άλλων: «Η διαφορά φέτος στην διοργάνωση του Μαραθωνίου από τα προηγούμενα χρόνια είναι ότι ανοίγουμε τα φτερά μας για υψηλότερους στόχους, για την επιτυχία των οποίων έχουμε πάνω απ’ όλα την συμπαράσταση του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια – που έχει θέσει ως γνωστό υπό την αιγίδα του τον Μαραθώνιο της Αθήνας – αλλά και των άλλων πολιτειακών φορέων. Η Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, είναι μαζί μας από πέρυσι αλλά από άλλη θέση και μας έδωσε την έμπνευση να συνεχίσουμε και να κάνουμε τις σχετικές ενέργειες και το «άνοιγμα» στον τουρισμό».

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024