Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΣυνάντηση Κεφαλογιάννη με Σακοράφα για την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού
Συναντήσεις

Συνάντηση Κεφαλογιάννη με Σακοράφα για την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού

Με στόχο τη δυναμική αλλά και την αξιοποίηση του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας συναντήθηκε η υπουργός Τουρισμού κ. Ολγα Κεφαλογιάννη με τη διοίκηση του ΣΕΓΑΣ.

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε η υπουργός Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη με την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κ. Σοφία Σακοράφα, τον αντιπρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Κεντέρη και τον γενικό διευθυντή κ. Σωτήρη Κυρανάκο. Στην συνάντηση παραβρέθηκε και ο αντιπρόεδρος του ΕΟΤ κ. Κωνσταντίνος Ζήκος.

Συζητήθηκε, η δυναμική, και ιδιαίτερη σημασία του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 12 Νοεμβρίου, για 40η χρονιά, και αποτελεί ένα από τα πιο σπουδαία, παγκοσμίως, αθλητικά γεγονότα, τα οποία συμβάλλουν στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού με άμεσες και έμμεσες επιπτώσεις στην οικονομία της Αθήνας και της χώρας μας ευρύτερα.

Επίσης έγινε εκτενής αναφορά στο Συνέδριο το οποίο διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου στο πλαίσιο του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας του 2024, το οποίο είναι από τα σημαντικότερα σε ευρωπαϊκό επίπεδο και θα αποτελέσει ισχυρό πόλο έλξης επισκεπτών από κάθε σημείο της γης.

Η κ. Κεφαλογιάννη και οι εκπρόσωποι της διοίκησης του ΣΕΓΑΣ συμφωνήσαν στον σχεδιασμό και υλοποίηση κοινών δράσεων μεταξύ Υπουργείου Τουρισμού, ΕΟΤ και ΣΕΓΑΣ με στόχο τη διεθνή προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024