Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδριαΠαρούσα στo 3ο Διεθνές Συνέδριο Real Estate η Hellenic Homes

Παρούσα στo 3ο Διεθνές Συνέδριο Real Estate η Hellenic Homes

Η κατασκευαστική – αναπτυξιακή εταιρία Hellenic Homes έδωσε το παρόν στο 3ο Διεθνές Συνέδριο Real Estate, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 73ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, με θέμα «Real Estate – […]

Η κατασκευαστική – αναπτυξιακή εταιρία Hellenic Homes έδωσε το παρόν στο 3ο Διεθνές Συνέδριο Real Estate, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 73ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, με θέμα «Real Estate – Προοπτικές χωρίς όρια»<...>στις 12-13 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη. Η θεματική ενότητα στην οποία συμμετείχε η διεθνώς βραβευμένη κρητική εταιρία αφορούσε στα παραδείγματα ανάπτυξης συγκροτημάτων δεύτερης κατοικίας.

Ο Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing, κ. Ιωάννης Ηλιάκης, επικεντρώθηκε στη σπουδαιότητα των καινοτομιών και της διαφορετικότητας της Hellenic Homes, που αποτελούν καθοριστικό παράγοντα εξέλιξης και προόδου της εταιρίας. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που παρέχει η Hellenic Homes, στην καθετοποιημένη παραγωγή, στη μεγάλη τράπεζα γης, στην ποικιλία προϊόντων, στην άμεση ανταπόκριση στις εξελισσόμενες ανάγκες της αγοράς, αλλά και στις πιστοποιήσεις ασφάλειας και ποιότητας των εργοταξίων ανεξαρτήτως προϊόντων σε ολόκληρη την επικράτεια.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε στην εφαρμογή ενός πρωτοπόρου- για τον ελλαδικό χώρο – επενδυτικού προγράμματος της Hellenic Homes, το οποίο εξασφαλίζει εγγυημένη επένδυση στους αγοραστές με σημαντικά εισοδήματα και υπεραξία.

Αναφορικά με την προστιθέμενη αξία ο κ. Ηλιάκης διευκρίνισε ότι η Hellenic Homes αν κι αναγνωρίζει τις δεδομένες προοπτικές εξέλιξης που προσφέρει η Ελλάδα στον κλάδο του Real Estate, δεν στηρίζεται μόνο σε αυτές. Η εταιρία επενδύει διαρκώς τόσο στη συνεχή κατάρτιση του έμψυχου δυναμικού της, όσο και στη συστηματική αναβάθμιση των υλικοτεχνικών της μέσων.

Στη συνέχεια της ομιλίας του, ο Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της Hellenic Homes, έκανε αναφορά στην κάμψη του κλάδου τονίζοντας ότι η μεμψιμοιρία ή η απλή αναμονή των εξελίξεων δεν μπορούν να αποφέρουν ουσιαστικά αποτελέσματα. Αυτό που οφείλουν να κάνουν όλες οι εταιρίες του κλάδου είναι ανασύνταξη δυνάμεων, παραδειγματισμός από τα αποτελέσματα πιο παραδοσιακών αγορών στον τομέα της παραθεριστικής κατοικίας, ενώ παράλληλα να εισηγηθούν και να προωθήσουν προτάσεις που θα συμβάλουν στην επίλυση θεμάτων που αφορούν σε νομοθετικές βελτιώσεις.

Καταλήγοντας, ο κ. Ηλιάκης τόνισε: «Οι προοπτικές ανάπτυξης της παραθεριστικής κατοικίας ευνοούν όχι μόνο την τουριστική αλλά και την οικονομική ανάπτυξη της χώρας. Πρόκειται για ένα πολύτιμο μέσο με το οποίο δύναται να αναπτυχθεί δυναμικά κι ορθολογικά ο τουρισμός κι επομένως χρήζει προσοχής από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Είναι δεδομένο ότι αποτελεί ισχυρό παράγοντα προώθησης και βελτίωσης του τουριστικού προϊόντος, αυξάνοντας τόσο την προσφορά όσο και τη ζήτηση υψηλής ποιότητας υπηρεσιών τουρισμού, όχι μόνο το καλοκαίρι αλλά ολόκληρο τον χρόνο».

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024