Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΝέα Γραφεία και Εκθεσιακός Χώρος για τη Super Sport Α.Ε.

Νέα Γραφεία και Εκθεσιακός Χώρος για τη Super Sport Α.Ε.

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν προχτές, Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2005, τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων και του εκθεσιακού χώρουτης εταιρίας Super Sport A.E., στο Δαφνί Χαϊδαρίου. Τα στελέχη της εταιρίας υποδέχθηκαν […]

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν προχτές, Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2005, τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων και του εκθεσιακού χώρου<...>της εταιρίας Super Sport A.E., στο Δαφνί Χαϊδαρίου. Τα στελέχη της εταιρίας υποδέχθηκαν τους προσκεκλημένους τους και τους ξενάγησαν στους νέους χώρους των γραφείων διοίκησης.

Ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Super Sport A.E. κ. Φώτης Κυριλής, ο ιδρυτής και επίτιμος πρόεδρος κ. Ηλίας Κυριλής, καθώς και ο αντιπρόεδρος της εταιρίας κ. Δημήτρης Σταμάτης, καλωσόρισαν τους προσκεκλημένους τους και δέχθηκαν τις ευχές τους. Τα εγκαίνια της εταιρίας τίμησαν με την παρουσία τους οι: Παναγιώτης Φασούλας, Ανδρέας Φούρας πρώην Υφ. Αθλητισμού, Γιάννης Σγουρός Νομάρχης Αθηνών, Λάμπης Νικολάου Μέλος Ε.Ε. ΔΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος Πρόεδρος Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, Θανάσης Μπελιγράτης Πρόεδρος Ε.Ο. Πετοσφαίρισης, Θεόδωρος Χαμάκος Αντιπρόεδρος Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πάλης, Γιώργος Κατσαρός Αντιπρόεδρος Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, Φώτης Καϋμενάκης Ταμίας Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πένταθλου, Διονύσης Γιαννάκης Γ.Γ. Ομοσπονδίας Θαλασσίου Σκι, Κρεάνκα Καλλίνικος Παγκόσμιος Πρωταθλητής Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, Ανδρέας Παχατουρίδης Δήμαρχος Περιστερίου, Κυριάκος Ντηνιακός Δήμαρχος Χαϊδαρίου, Πέτρος Συναδινός Αρχιτέκτων Πολεοδόμος, Βασίλης Ξημέρης Πρόεδρος ΠΑΕ ΟΦΗ, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος Προεδρος ΠΣΑΤ κ.α..

Το ιδιόκτητο κτίριο διαθέτει 800 τ.μ. σε δύο επίπεδα και βρίσκεται επί της Λ. Αθηνών 390, σε μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες εμπορικά περιοχές του λεκανοπεδίου. Η εύκολη πρόσβαση των εγκαταστάσεων από τις δύο Εθνικές Οδούς και την Αττική Οδό αποτέλεσαν σημαντικό κριτήριο για την επιλογή της θέσης. Παράλληλα, η διαμόρφωση του εσωτερικού χώρου σε δύο επίπεδα διευκολύνει τον φυσικό διαχωρισμό του εκθεσιακού χώρου από τα γραφεία διοίκησης. Το κτίριο διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις και παροχές που προσφέρουν απόλυτη εργονομία για την εργασία, αλλά και την υποδοχή των επισκεπτών.

Σε δήλωσή του, ο Πρόεδρος της Super Sport A.E. κ. Φώτης Κυρηλής δήλωσε τα εξής: “Η μετεγκατάσταση των γραφείων διοίκησης της εταιρίας μας, καθώς και η δημιουργία ενός σύγχρονου εκθεσιακού χώρου αποτελούν για εμάς μια σημαντική επένδυση, αλλά παράλληλα και την κατάκτηση ενός σημαντικού στόχου. Η κατασκευή του νέου μας κτιρίου και η έναρξη λειτουργίας του σηματοδοτούν την αφετηρία μιας νέας εποχής για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μας και την υλοποίηση του οράματός μας”.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο χώρος του εργοστασίου παραγωγής της Super Sport A.E. παραμένει στον Βοτανικό, όπου παράλληλα λειτουργούν τα τμήματα Ανθρωπίνου Δυναμικού, Διαχείρισης Ποιότητας και Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, καθώς και το Λογιστήριο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024