Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΝέα προγράμματα και στόχοι για το Monogram

Νέα προγράμματα και στόχοι για το Monogram

Το Monogram Exclusive Travel επεκτείνεται δυναμικά σε νέα προγράμματα και υπηρεσίες για το 2000 στο τρίπτυχο οργάνωση συνεδρίων και incentives, επαγγελματικά ταξίδια και οργάνωση διακοπών. Ήδη, το Monogram έχει εφαρμόσει […]

Το Monogram<.> Exclusive Travel επεκτείνεται δυναμικά σε νέα προγράμματα και υπηρεσίες για το 2000 στο τρίπτυχο<...> οργάνωση συνεδρίων και incentives, επαγγελματικά ταξίδια και οργάνωση διακοπών.
Ήδη, το Monogram έχει εφαρμόσει για τα επαγγελματικά ταξίδια την υπηρεσία ‘in-house service’ εγκαθιστώντας μέσα στην ενδιαφερόμενη εταιρία υπάλληλο του γραφείου για τις κρατήσεις και την οργάνωση των ταξιδιών των στελεχών, όπως για παράδειγμα στην τράπεζα Eurobank.
Όπως ανέφερε ο κ. Σταύρος Μπουζάνης, ιδιοκτήτης του Monogram Exclusive Travel μαζί με τον κ. Δημήτρη Σπυρόπουλο, η διεθνής τάση της τουριστικής αγοράς είναι η ενοποίηση και το Monogram Exclusive Travel έχει προέλθει από την ενοποίηση των Latin Sun, Olympia και Monogram με στόχο τη συνεργασία για την προσφορά ενός εξειδικευμένου προϊόντος που είναι ο αναπτυσσόμενος προορισμός της Κούβας -σε συνδυασμό με την Καραϊβική γενικότερα- όπου η εταιρία προσφέρει τα ξενοδοχεία Sol Melia σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές και προγράμματα.
Όσον αφορά στα ταξίδια κινήτρων, ο υπεύθυνος του αντίστοιχου τμήματος κ. Δημήτρης Δημητρίου ανέφερε ότι το Monogram Exclusive Travel με την γνώση και την εμπειρία που διαθέτει, προσφέρει ταξίδια ανάλογα του ‘χαρακτήρα’ και της φιλοσοφίας της ενδιαφερόμενης επιχείρησης-πελάτη, έτσι ώστε να επιτευχθούν και οι πιο εξειδικευμένοι στόχοι που η διοίκηση της θα έχει θέσει.
Στόχος της Monogram Exclusive Travel είναι να καθιερώσει την 24ωρη εξυπηρέτηση στους πελάτες της, καθώς και να ξεπεράσει τα 7 δισ. τζίρο το χρόνο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024