Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΠρώτη βράβευση για τα Manessis Top 10 Hotels 2009
Παράλληλος εορτασμός των 22 ετών της πορείας της εταιρείας

Πρώτη βράβευση για τα Manessis Top 10 Hotels 2009

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση απονομής βραβείων που ξεκίνησε για 1η χρονιά ο ταξιδιωτικός οργανισμός Μanessis, με την ονομασία Manessis TOP 10 Hotels. H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Ιανουαρίου […]

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση απονομής βραβείων που ξεκίνησε για 1η χρονιά ο ταξιδιωτικός οργανισμός Μanessis, με την<...> ονομασία Manessis TOP 10 Hotels. H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010, στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β.&Μ. Θεοχαράκη και συνδυάστηκε με τον εορτασμό των 22 ετών επιτυχημένης πορείας της εταιρείας.

Στην απονομή παρευρέθηκαν επιχειρηματίες από τον ευρύτερο χώρου του τουρισμού, στελέχη ξενοδοχείων, ταξιδιωτικών γραφείων και αεροπορικών εταιριών, εκπρόσωποι των ΜΜΕ και φορείς τουρισμού, οι οποίοι μέσα σε ένα ιδιαίτερα οικείο και φιλικό κλίμα, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις για την πορεία του κλάδου. Την απονομή των βραβείων τίμησε με την παρουσία του ο γενικός γραμματέας Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Γεώργιος Πουσσαίος.

Τα βραβεία παρέλαβαν οι κ.κ.:
– Δημήτρης Πέτσας, εκπρόσωπος του AKS Hinitsa / Πόρτο Χέλι
– Αλέξανδρος Ασλανίδης, εκπρόσωπος του Alexandros Palace – Χαλκιδική
– Δημήτρης Τσούνης, εκπρόσωπος του Aquila Rithymna Beach – Κρήτη
– Σοφία Βαϊμάκη, εκπρόσωπος του Chandris Dassia / Corfu – Κέρκυρα
– Ιωσήφ Βουτσινός, εκπρόσωπος του Dolphin Bay – Σύρος
– Αθανάσιος Νάτσης, εκπρόσωπος του Epirus Palace – Ιωάννινα
– Δημήτρης Μάντζαρης, εκπρόσωπος του Lemnos Village – Λήμνος
– Ιωάννης Κελεσίδης, εκπρόσωπος του Montana Hotel & Spa – Καρπένήσι
– Χάρης Βαλσαμίδης, εκπρόσωπος των Portes Hotels (Istion Club) – Χαλκιδική
– Νίκος Γιαννακόπουλος, εκπρόσωπος του Preveza Beach – Πρέβεζα

O κ. Πουσσαίος, αφού συνεχάρη τον ταξιδιωτικό οργανισμό Manessis για την πρωτοβουλία βράβευσης των TOP 10 ξενοδοχείων, ανέφερε ότι ο στόχος της πολιτικής ηγεσίας και του επιχειρηματικού κόσμου στον ξενοδοχειακό κλάδο είναι κοινός: η ανάδειξη του πολιτισμού και της ποιότητας με ελληνική σφραγίδα, μέσα από ένα υγιές πλαίσιο ανταγωνισμού. Τόνισε ότι η νέα στρατηγική του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, στόχο έχει να ενισχύσει την “εικόνα” της χώρας μας μέσα από τη στήριξη του κλασικού τουρισμού, την εδραίωση του θεματικού τουρισμού και την ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού. Παλαιοί στόχοι που δεν έχουν ακόμα πραγματοποιηθεί παραμένουν στη νέα στρατηγική και αφορούν στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, την προσέλκυση τουριστών υψηλού εισοδηματικού επιπέδου και την ισόρροπη τουριστική ανάπτυξη της περιφέρειας.

Ο γενικός διευθυντής του ταξιδιωτικού οργανισμού Manessis, κ. Aγγελος Λάμπρου, τόνισε τη σημασία της καλής συνεργασίας της εταιρίας τους με τα ξενοδοχεία της Ελλάδας και τη συνεχή κοινή προσπάθεια ικανοποίησης των ελλήνων πελατών μέσα από αναβαθμισμένες και ποιοτικές τουριστικές υπηρεσίες. Σε ότι αφορά τον τρόπο αξιολόγησης και διάκρισης των ξενοδοχείων, ανέφερε ότι βραβεύονται τα εμπορικά και αγαπημένα ξενοδοχεία του Έλληνα καταναλωτή και οι συνειδητοποιημένοι ξενοδόχοι, που με τη σωστή αντίληψη της φιλοξενίας, προσφέρουν πλούσιες εμπειρίες. Ο κ. Λάμπρου προσκάλεσε όλους τους συνεργάτες από τα ξενοδοχεία της Ελλάδας να συμμετέχουν έτσι ώστε τα Manessis TOP 10 Hotels να εδραιωθούν ως ένας καταξιωμένος, ποιοτικός, θεσμός τουρισμού, συνώνυμος με την ποιότητα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024