Τελευταία νέα

Συνεργασία Doucas Tours & Galileo Hellas

Ο Ταξιδιωτικός Οργανισμός Doucas Tours, από τους μεγαλύτερους τουριστικούς φορείς της Βορείου Ελλάδος, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, υπέγραψε αποκλειστική συνεργασία με την εταιρεία Galileo Hellas για τη λειτουργία του συστήματος […]

Ο Ταξιδιωτικός Οργανισμός Doucas Tours, από τους μεγαλύτερους τουριστικούς φορείς της Βορείου Ελλάδος, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, υπέγραψε αποκλειστική συνεργασία<.> με την εταιρεία Galileo Hellas για τη λειτουργία του συστήματος Galileo, στα γραφεία και υποκαταστήματά του.
Στόχος της Galileo Hellas, είναι να προσφέρει στον Ταξιδιωτικό Οργανισμό Doucas Tours πάντα υψηλή τεχνολογική υποδομή και τα τελευταία της προϊόντα και υπηρεσίες, έτσι ώστε να συντελέσει στην πιο αποτελεσματική λειτουργία του γραφείου.
Η κίνηση αυτή εντάσσεται στην προσπάθεια για πλήρη αυτοματοποίηση του γραφείου, με σκοπό πάντα την ταχύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των πελατών του, στόχοι που θα επιτευχθούν μεταξύ άλλων και με τη συμβολή των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχονται από το σύστημα Galileo.
Η συνεργασία αυτή είναι απολύτως σύμφωνη με την εξειδίκευση του Doucas Tours στον χώρο των επαγγελματικών ταξιδιών, μέσω της αντιπροσώπευσης του δικτύου GTM στην Ελλάδα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
27/05/2024
24/05/2024
23/05/2024
22/05/2024
21/05/2024
20/05/2024