Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΆρωμα Κρήτης στη Σκωτία
Εκδηλώσεις

Άρωμα Κρήτης στη Σκωτία

Από αριστερά ο κ. Ιερωνυνίδης, ο κ. Κώτσογλου, ο κ. Αρχοντάκης, η κ. Κατόπη, ο κ. Μπαμπάνης, και η κ. Βουγιοκαλάκη.

Τη Σκωτία μετά από 19 χρόνια επισκέπτεται αντιπροσωπεία από την Κρήτη.

Στις 2 Νοεμβρίου στο κέντρο της Γλασκώβης στη Σκωτία στο εστιατόριο “Elia”, έγινε η πρώτη συνάντηση μετά από 19 ολόκληρα χρόνια μεταξύ της Κρήτης και των επαγγελματιών του τουρισμού σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε η Choose Crete.

Η ελλληνική κοινότητα αλλά και το Ελληνικό Προξενείο έδωσαν το “παρών” και εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους, όπως και οι τρεις μεγαλύτεροι Tour Operator της Σκωτίας που μεταφέρουν τουρίστες στην Κρήτη, η TUI, η Hays Travel, και το Barrhead Travel, και πολλοί δημοσιογράφοι. Το γραφείο του ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας και ιδιαίτερα η δειυθύντρια του κ. Ελένη Σκαρβέλη υποστήριξαν έμπρακτα την εκδήλωση.

Από την πλευρά της Κρήτης, υποδέχθηκαν τους Σκωτσέζους ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Κρήτηςκ. Κυριάκος Κώτσογλου, που εκτενώς παρουσίασε την Κρήτη ενημερώνοντας τους περίπου 50 παρεβρισκομένους για το τουριστικό προϊόν του νησιού, η κ. Μάγδα Κατόπη που παρουσίασε το Δήμο Χερσονήσο με έφαση στον γαμήλιο τουρισμό, και ο κ. Βαγγέλη Αρχοντάκης που παρουσίασε το Ρέθυμνο ως ένα γαμήλιο προορισμό, αλλά και ως πιστοποιημένο ποδηλατικό προορισμό με το σήμα Bike Friendly τονίζοντας ότι είναι το Ρέθυμνο είναι ο μόνος πιστοποιημένος Bike προορισμός της Κρήτης.

Στο τέλος απονεμήθηκε πλακέτα για την πολύτιμη συμπαράσταση και αρωγή του υπευθύνου του εστιατορίου “Elia” του κ. Γεωργίου Ιερωνυμίδη από το Δήμο Ρεθύμνης και από την Ένωση Ξενοδόχων Ρεθύμνης. Είναι πολύ σημαντική η απόφαση της Choose Crete αλλά και των υπευθύνων τουρισμού των παραπάνω περιοχών να επισκεφθούν αλλά και να τιμήσουν τη Σκωτία μιας και κάτι παρόμοιο είχε πάνω από 19 χρόνια να γίνει.

Η Choose Crete έκανε πλέον το ξεκίνημα στη Σκωτία για τον τουρισμό, αλλά θα συνεχιστεί η προσπάθεια και για τα γαστρονομική προϊόντα της Κρήτης που θα προωθηθούν στη Σκωτία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024