Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ AKS Hotels ανέλαβε τη διαχείριση του ξενοδοχείου Chroma Paros
Η εταιρεία έχει 4 ιδιόκτητα ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων σε Κρήτη και Πελοπόννησο

Η AKS Hotels ανέλαβε τη διαχείριση του ξενοδοχείου Chroma Paros

Η AKS Hotels ανέλαβε τη διαχείριση του ξενοδοχείου Chroma Paros στο ομώνυμο νησί των Κυκλάδων.

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της τουριστικής βιομηχανίας η AKS Hotels ανέλαβε πρόσφατα την διαχείριση του ξενοδοχείου Chroma Paros στο ομώνυμο νησί των Κυκλάδων εγκαινιάζοντας ταυτόχρονα  την νέα δραστηριότητα της εταιρείας, την ανάληψη διαχείρισης ξενοδοχείων.

Έχοντας ήδη στo δυναμικό της τέσσερα ιδιόκτητα ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων στην Κρήτη και στην Πελοπόννησο και ένα ιδιόκτητο αυτόνομο Συνεδριακό Κέντρο στο Πόρτο Χέλι, η AKS Hotels αποφασίζει πλέον να προσφέρει την τεχνογνωσία και την εμπειρία της στον τομέα του Hotel Management και σε άλλες μη ιδιόκτητες μονάδες.

Η 12χρονη παρουσία της εταιρείας στην  Ελλάδα εγγυάται σύγχρονες μεθόδους διοίκησης, ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε όλους τους τομείς Management όπως marketing, σχεδιασμό λειτουργίας και “opening” νέων ξενοδοχείων.

Ο γενικός διευθυντής κ. Στέφανος Ν. Στεφάνου είναι γνώστης της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας από το 1981 και πλαισιώνεται από διοικητική ομάδα που αποτελείται από ενεργά και εξειδικευμένα στελέχη. Στόχος τους είναι η αποτελεσματική αξιοποίηση των εμπορικών τμημάτων των ξενοδοχείων, που έχει ως αποτέλεσμα τη σωστή λειτουργία και κερδοφορία της ξενοδοχειακής επιχείρησης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024