Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΚΟΤ: Εναλλακτική λύση διακοπών η Κύπρος

ΚΟΤ: Εναλλακτική λύση διακοπών η Κύπρος

Σε εναλλακτική λύση διακοπών, για όσους ακύρωσαν τις διακοπές τους στην Αίγυπτο, μετά από τα πρόσφατα τρομοκρατικά χτυπήματα,αναδεικνύεται το νησί της Κύπρου, όπως αναφέρουν τα γραφεία του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού […]

Σε εναλλακτική λύση διακοπών, για όσους ακύρωσαν τις διακοπές τους στην Αίγυπτο, μετά από τα πρόσφατα τρομοκρατικά χτυπήματα,<...>αναδεικνύεται το νησί της Κύπρου, όπως αναφέρουν τα γραφεία του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού – ΚΟΤ στο εξωτερικό.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΚΟΤ, κ. Φώτης Φωτίου, στην τοπική εφημερίδα `Πολίτης`, “από τις επαφές των γραφείων του ΚΟΤ με οργανωτές ταξιδίων φαίνεται ότι όχι μόνο δεν προέκυψε καμία ακύρωση διακοπών για την Κύπρο, αλλά και πως ταξιδιωτικοί πράκτορες ενέταξαν το νησί της Κύπρου στους προορισμούς που προσφέρουν ως εναλλακτική λύση, σε όσους ακυρώνουν διακοπές”. Επίσης, όπως συμπλήρωσε το όλο θέμα εξετάζεται, αφού σε περίπτωση μεγάλου ενδιαφέροντος ίσως προκύψει πρόβλημα διαθέσιμων κλινών για τουρίστες, λόγω των ψηλών πληροτήτων στα ξενοδοχεία τον Αύγουστο”.

Το ενδιαφέρον των ξένων οργανωτών ταξιδίων για διακοπές στην Κύπρο υπό τις σημερινές καταστάσεις, επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου – ACTA, κ. `Ακης Κελεπέσιης, ο οποίος επίσης αναφέρθηκε σε πιθανό πρόβλημα διαθέσιμων δωματίων.

Από την άλλη, πιο συγκρατημένος για την πορεία της τουριστικής κίνησης της Κύπρου, φάνηκε ο Γ.Δ. του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων – ΠΑΣΥΞΕ, κ. Ζαχαρίας Ιωαννίδης, ο οποίος χαρακτηριστικά ανέφερε πως είναι πρόωρο να εξαχθούν συμπεράσματα για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα διότι η συχνότητα των πρόσφατων επιθέσεων δημιουργεί ένα βάσιμο κλίμα ανησυχίας και ανασφάλειας και οι οργανωτές ταξιδίων τηρούν στάση αναμονής.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024