Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΒρετανοί τουρίστες επισκέφθηκαν την Αγία Νάπα 52 φορές! Πώς τους τίμησε ο Δήμος
Τιμήσεις

Βρετανοί τουρίστες επισκέφθηκαν την Αγία Νάπα 52 φορές! Πώς τους τίμησε ο Δήμος

Ο Δήμος Αγ Νάπας τιμά τους επαναλλαμβανόμενους τουρίστες του.

Βρετανοί τουρίστες τιμήθηκαν με το έμβλημα του «Πρέσβη Τουρισμού» Αγίας Νάπας για τις 52 επισκέψεις τους στη περιοχή, τονίζει δημοσιεύμα του omegalive.com

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας τιμήθηκαν την Τετάρτη, στο Δημοτικό Μέγαρο, το ζεύγος Elsdon και Maureen Turnbull από το Ηνωμένο Βασίλειο με αφορμή τις 52 επισκέψεις τους στην περιοχή.

Η Πολιτιστική Λειτουργός του Δήμου Μαρία Τοφινή – Τσαντίλα, απονέμοντας στο ζεύγος την αναμνηστική πλακέτα και το έμβλημα του «Πρέσβη του Τουρισμού της Αγίας Νάπας» εξέφρασε «ικανοποίηση και ευχαριστίες για τις πολυάριθμες επισκέψεις τους και εξήρε το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν για την προβολή του τουριστικού προϊόντος της περιοχής στο εξωτερικό».

Ανέφερε ακόμα ότι «οι τουρίστες που επισκέπτονται συχνά την Αγία Νάπα πρεσβεύουν και διαφημίζουν με τον καλύτερο και πειστικότερο τρόπο το τουριστικό προϊόν της περιοχής».

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023
21/09/2023
20/09/2023
19/09/2023