Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΗ Celebrity Cruises γιορτάζει την 20η επέτειό της με αλλαγές
Ενσωμάτωση στοιχείων κατηγορίας Solstice σε όλα τα κρουαζιερόπλοια

Η Celebrity Cruises γιορτάζει την 20η επέτειό της με αλλαγές

Ο νέος χρόνος φέρνει και νέα εμφάνιση για την Celebrity Cruises, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα αλλαγές με αφορμή την 20η επέτειό της. “Δεν υπάρχει καλύτερο timing από την 20η […]

Ο νέος χρόνος φέρνει και νέα εμφάνιση για την Celebrity Cruises, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα αλλαγές με αφορμή την 20η<...> επέτειό της. “Δεν υπάρχει καλύτερο timing από την 20η μας επέτειο για να γιορτάσουμε την εξαίσια πορεία της εταιρείας μας, καθώς επίσης και τα ολοκαίνουργια κρουαζιερόπλοια κατηγορίας Solstice”, δήλωσε ο κ. Dan Hanrahan, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Celebrity Cruises. “Όλα όσα έχουμε προσφέρει στους επιβάτες μας στα 20 χρόνια της πορείας μας και όλα όσα πρόκειται να προσφέρουμε στο μέλλον, από τις σύγχρονες εμπειρίες που προσφέρουμε εν πλω, στην εξαιρετική, παγκοσμίου φήμης κουζίνα του Jacques Van Staden και το εμπλουτισμένο πρόγραμμα Captain Club, έχουν σχεδιαστεί για απαιτητικούς επιβάτες. Συνεπώς, επικεντρωθήκαμε στην κατανόηση των αναγκών τους και στην εκπλήρωση των επιθυμιών τους, παρουσιάζοντας την νέα πλατφόρμα “Designed for you”.

Η παρουσίαση του Designed for You σηματοδοτεί την κορύφωση μιας εκτεταμένης, εξάμηνης εξερεύνησης με σκοπό την βαθιά κατανόηση των αναγκών των συγκεκριμένων επιβατών. Η διαδικασία συμπεριλάμβανε μια εμπεριστατωμένη έρευνα αγοράς σε περίπου 10.000 επιβάτες σε όλο τον κόσμο, πολυάριθμες ομαδικές συνεδρίες με παλαιούς πελάτες και συνεργάτες, συνεντεύξεις με συχνούς επισκέπτες και εξαντλητικές αξιολογήσεις των αναγκών των ταξιδιωτών και της συμπεριφοράς τους. Όλες αυτές οι προσπάθειες, σε συνδυασμό με την 20ετή άριστη εξυπηρέτηση των επιβατών, συνέβαλαν στην δημιουργία του υπέρτατου συνδυασμού σχεδιασμού κρουαζιερόπλοιων, υπηρεσιών, κουζίνας και προγραμμάτων για τους λάτρεις της κρουαζιέρας.

“Πάντοτε δεσμευόμασταν για την εξεύρεση και τον σχεδιασμό των στοιχείων που επιζητούν οι επιβάτες μας και τα βραβεία που συνεχίζει να λαμβάνει η εταιρεία μας το επιβεβαιώνουν ευχάριστα”, σχολίασε ο κ. Hanrahan. “Οι νέες επιλογές του προγράμματος Celebrity Life, που έχουν σχεδιαστεί με βάση τα ενδιαφέροντα των επιβατών μας, λαμβάνουν συνεχώς υψηλές βαθμολογίες, όπως συμβαίνει επίσης και με τις βελτιώσεις που πραγματοποιήσαμε στο πρόγραμμα Captain’s Club, ώστε να δίνει στους επιβάτες μας αυτό που θέλουν περισσότερο. Όμως, η μεγαλύτερη επιβεβαίωση για εμάς ήρθε από την ανταπόκριση που είχε το ταξιδιωτικό κοινό στα κρουαζιερόπλοια κατηγορίας Solstice”.

Η δύναμη σε νούμερα: 3,7 δις δολ. σε επενδύσεις
Ο πενταμελής στόλος κρουαζιερόπλοιων κατηγορίας Solstice αποτέλεσε μια επένδυση 3,7 δις δολαρίων, την μεγαλύτερη επένδυση για νεότευκτα πλοία από μια εταιρεία στην ιστορία της κρουαζιέρας, προσφέροντας μοναδικές και σύγχρονες πρωτιές όπως τα The Lawn Club, The Hot Glass Show, AquaClass, την πρώτη εφαρμογή ηλιακής ενέργειας στην ιστορία της βιομηχανίας και στιλάτες σουίτες με ιδιαίτερο σχεδιασμό.

Η κατηγορία Millennium της Celebrity Cruises θα αποκτήσει στοιχεία Solstice. “Μέσα από την πλατφόρμα Designed for You, σκοπεύουμε να εκμεταλλευτούμε το στιλάτο, μοντέρνο περιβάλλον των κρουαζιερόπλοιων κατηγορίας Solstice ακόμη περισσότερο” σχολίασε ο κ. Hanrahan, αποκαλύπτοντας ότι η εταιρεία σχεδιάζει να ενσωματώσει στοιχεία από τα κρουαζιερόπλοια κατηγορίας Solstice στον στόλο της, καθώς σύντομα θα προχωρήσει στην ανανέωση τεσσάρων κρουαζιερόπλοιων κατηγορίας Millennium. Το Celebrity Constellation θα είναι το πρώτο κρουαζιερόπλοιο του στόλου που θα ανανεωθεί και αναμένεται να μπει στο ναυπηγείο τον Απρίλιο.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα προστεθούν στα κρουαζιερόπλοια είναι:
– To φημισμένο Tuscan Grille, στο οποίο οι επιβάτες θα μπορούν να απολαμβάνουν μοναδικές Ιταλικές σπεσιαλιτέ.
– Bistro on Five, η δημοφιλής κρεπερί των Celebrity Solstice και Equinox.
– Martini Bar εμπνευσμένο από το Crush, του οποίου τα γεμάτα πάγο τραπέζια ταιριάζουν απόλυτα με μια μεγάλη ποικιλία από βότκες.
– Το trendy Cafe al Bacio and Gelateria, στη θέση του πρώην Cova Cafe.
– Το Wine bar Enomatic, ένα υπερσύγχρονο, Ιταλικό μπαρ που επιτρέπει στους επιβάτες να επιλέγουν και να σερβίρονται, με το πάτημα ενός κουμπιού, ένα ποτήρι κρασί της επιλογής τους.
– Πιο πλούσιες σουίτες, που θα ανταγωνίζονται αυτές των πιο μοντέρνων ξενοδοχείων σε όλη την Ευρώπη, με νέα έπιπλα, επίπεδες τηλεοράσεις, σκεπάσματα και χαλιά.
– Ανανεωμένες καμπίνες, με εντελώς νέα χαλιά και σκεπάσματα και επίπεδες τηλεοράσεις.
– Νέοι χρωματικοί συνδυασμοί, νέα χαλιά και ταπετσαρίες που αντανακλούν το επίπεδο της κατηγορίας. Solstice σε κάθε δημόσιο χώρο, από το Celebrity Theatre μέχρι το Seaside Grill και την κύρια τραπεζαρία στο Michael’s Club.

Η ανανέωση είναι μέρος της πλατφόρμας Designed for You, η οποία, σε συνδυασμό με την εν πλώ εμπειρία του Celebrity Life, το εμπλουτισμένο Captain’s Club και τις πολλαπλές άλλες βελτιώσεις αντιστοιχούν σε επένδυση αξίας περίπου 200 εκατομμυρίων δολαρίων. “Μελετήσαμε τις επιλογές που κάνουν οι λάτρεις της κρουαζιέρας στον σχεδιασμό του επόμενου ταξιδιού τους και σχεδόν το 70% χρησιμοποιούν το Internet”, δήλωσε ο κ. Hanrahan. “Συνεπώς, η εταιρεία μας πρόκειται να έχει σίγουρα μεγάλη παρουσία σε αυτό τον τομέα, κυρίως μέσα από αγαπημένες ιστοσελίδες, οι οποίες θα επιτρέψουν στους επιβάτες να βυθιστούν στην μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία που έχουμε δημιουργήσει για αυτούς”.

“Η νέα πλατφόρμα Designed for You και το πρόγραμμα ανανέωσης είναι μόνο μέρος της επένδυσης που κάνει η εταιρεία για να συνεχίσει να προσφέρει άριστες υπηρεσίες και προϊόντα στην κρουαζιέρα”, προσέθεσε ο κ. Hanrahan. “Όλα αυτά αποτελούν κομμάτι ενός συνολικού πακέτου με βελτιώσεις στο πρόγραμμα Celebrity Life και στο προγράμματα ψυχαγωγίας, καλθώς πλέον η εταιρεία προσφέρει σύγχρονες συλλογές έργων τέχνης, επιλογές διαμονής Concierge Class και Aqua Class, καθώς επίσης συνεργασίες με τα Riedel Crystal, Rosetta Stone, Smithsonian Journeys και, στα κρουαζιερόπλοια κατηγορίας Solstice το The Corning Museum of Glass”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024