Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΣυνάντηση εκπροσώπων της Carnival με Έλληνες ταξιδιωτικούς πράκτορες

Συνάντηση εκπροσώπων της Carnival με Έλληνες ταξιδιωτικούς πράκτορες

Ολοκληρώθηκε πρόσφατα ο κύκλος συναντήσεων του Διευθυντή Διεθνών Πωλήσεων & Μάρκετινγκ της Carnival Cruise Lines, κ. Julian Prins, με τους Έλληνες ταξιδιωτικούς πράκτορες σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας σε συνεργασία […]

Ολοκληρώθηκε πρόσφατα ο κύκλος συναντήσεων του Διευθυντή Διεθνών Πωλήσεων & Μάρκετινγκ της Carnival Cruise<.> Lines, κ. Julian Prins, με τους Έλληνες<...> ταξιδιωτικούς πράκτορες σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας σε συνεργασία με τον αντιπρόσωπό της Carnival στην Ελλάδα, Amphitrion Air Services.

Ο κ. Julian Prins παρουσίασε μέρος της στρατηγικής της Carnival για την Ευρώπη σε εκπροσώπους των Ginis, Griffin Travel, Carlson Wagonlit, Monogram Travel, Travel Plan, Navihellas Cruise Center, Triaena Tours και της Theta Travel.

Η επιτυχία της Carnival Cruise Lines που την έχει καθιερώσει ως την δημοφιλέστερη εταιρία κρουαζιέρων στον κόσμο, οφείλεται σε ένα μεγάλο ποσοστό στη προσφορά ποιοτικών διακοπών σε λογικές τιμές. Αυτό είναι γνωστό ως "value for money", δηλαδή η καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής. Σε αυτή την επιτυχία επίσης συμβάλουν η ποικιλία των προγραμμάτων εν πλω όπως είναι για παράδειγμα: Η δυνατότητα επιλογής εστιατορίων και νυκτερινής διασκέδασης, τα προγράμματα για παιδιά, οι εγκαταστάσεις spa και γυμναστηρίων, καθώς και το εντυπωσιακό μιας γαμήλιας τελετής εν πλω.

H Carnival διαθέτει τέλος, το πρόγραμμα "Rep at Sea International", το οποίο υποβοηθά τους ταξιδιώτες που δεν γνωρίζουν την Αγγλική γλώσσα σε όλες τις διαδικασίες που σχετίζονται με την επιβίβαση, το τελωνείο, το γραφείο μεταναστεύσεως και τις εκδρομές. Σημειώνουμε ότι σύντομα η εταιρία θα παρέχει τη συγκεκριμένη υπηρεσία σε ορισμένα πλοία και στην ελληνική γλώσσα.

Τέλος αναφέρουμε ότι στα άμεσα επενδυτικά σχέδια της εταιρίας εντάσσονται η ενδυνάμωση του στόλου της με δύο νέα πλοία ανά έτος. Μέσα στο 2001 θα καθελκυστούν τα νέα Carnival Spirit και Carnival Pride ενώ δύο ακόμη πλοία θα είναι έτοιμα το 2002.

Εξάλλου όπως υπογράμμισε και ο κ. J. Prins: "H Carnival, πρωτοπόρος στον τομέα των κρουαζιέρων, βελτιώνει συνεχώς τις υπηρεσίες της ώστε να καλύπτει τις ανάγκες των πελατών της". Τέλος δεν παρέλειψε να εκφράσει την ικανοποίησή του για την καλή πορεία της συνεργασίας που εδώ και αρκετά χρόνια διατηρεί η Carnival με τον αντιπρόσωπό της στην Ελλάδα Amphitrion Air Services.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024