Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣήμερα η πρώτη πτήση της British Airways στο ‘Ελευθέριος Βενιζέλος’

Σήμερα η πρώτη πτήση της British Airways στο ‘Ελευθέριος Βενιζέλος’

Σύμφωνα με δήλωση της αεροπορικής εταιρίας British Airways, η εταιρία έχει ήδη ολοκληρώσει τις απαιτούμενες προετοιμασίες για την ομαλή μεταφορά της στον νέο αεροδρόμιο ‘Ελευθέριος Βενιζέλος’, το οποίο άνοιξε τις […]

Σύμφωνα με δήλωση της αεροπορικής εταιρίας British Airways<.>, η εταιρία έχει ήδη ολοκληρώσει τις απαιτούμενες προετοιμασίες<...> για την ομαλή μεταφορά της στον νέο αεροδρόμιο 'Ελευθέριος Βενιζέλος', το οποίο άνοιξε τις πόρτες του στο ταξιδιωτικό κοινό χθες.

Η πρώτη άφιξη της British Airways στο νέο αερολιμένα είναι η πτήση 634 από το Heathrow και θα γίνει σήμερα το πρωί. Η British Airways παρέχει δωρεάν μεταφορά με λεωφορεία στους επιβάτες που έχουν αφήσει το αυτοκίνητο τους στο Ελληνικό. Στο αεροδρόμιο λειτουργεί γραφείο της εταιρίας στο οποίο μπορούν να απευθύνονται οι επιβάτες για γενικές πληροφορίες, όπως επίσης και για αγορά ή ανταλλαγή των εισιτηρίων τους.

Επιπλέον, από τα τέλη Ιουνίου θα είναι έτοιμη η ειδική αίθουσα αναμονής της British Airways, που προορίζεται αποκλειστικά για τους επιβάτες της θέσης Club Europe και τα μέλη του Executive Club.

Τέλος, η British Airways ευελπιστεί ότι το νέο αεροδρόμιο 'Ελευθέριος Βενιζέλος' θα ανταποκριθεί επάξια στις αυξανόμενες απαιτήσεις του σύγχρονου ταξιδιώτη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024