Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑνασύνθεση των δρομολογίων της Ολυμπιακής για τις επόμενες μέρες

Ανασύνθεση των δρομολογίων της Ολυμπιακής για τις επόμενες μέρες

Σε ανασύνθεση των δρομολογίων της Ολυμπιακής Αεροπορίας προχωράει η διοίκηση της εταιρίας στην προσπάθειά της να εντάξει το επιχειρησιακό της πρόγραμμα στις υφιστάμενες συνθήκες λειτουργίας του νέου αεροδρομίου ‘Ελευθέριος Βενιζέλος’. […]

Σε ανασύνθεση των δρομολογίων της Ολυμπιακής Αεροπορίας<.> προχωράει η διοίκηση της εταιρίας στην προσπάθειά της να<...> εντάξει το επιχειρησιακό της πρόγραμμα στις υφιστάμενες συνθήκες λειτουργίας του νέου αεροδρομίου 'Ελευθέριος Βενιζέλος'.

Για το λόγο αυτό, από σήμερα 2 Απριλίου έως και την Τετάρτη του Πάσχα 18 Απριλίου δεν θα πραγματοποιούνται 7 από τις 75 συνολικά πτήσεις της εταιρίας.

Συγκεκριμένα, οι πτήσεις που αναστέλλονται είναι οι:

Πτήσεις Εσωτερικού

  • ΟΑ 900-906 για Θεσσαλονίκη
  • ΟΑ 532 για Χανιά
  • ΟΑ 518 για Ηράκλειο
  • ΟΑ 806 για Ιωάννινα
  • ΟΑ 736 για Κω

Πτήσεις Εξωτερικού

  • ΟΑ 239 για Ρώμη

Οι συγκεκριμένες πτήσεις θα αρχίσουν πάλι να εκτελούνται από τις 19 Απριλίου.

Το ίδιο θα ισχύει και για τρεις πτήσεις της Ολυμπιακής Αεροπλοΐας:

  • ΟΑ 550 για Σαντορίνη
  • ΟΑ 654 για Μύκονο
  • ΟΑ 756 για Σάμο

Εν τω μεταξύ η Ολυμπιακή αναγκάστηκε να προβεί στην ακύρωση δεκάδων δρομολογίων της το Σαββατοκύριακο που πέρασε για επιχειρησιακούς λόγους.

Για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιώςκής, σε ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή αποφασίστηα τοποθετηθούν από τον ΟΤΕ δύο ταχύτατες γραμμές ανταπόκρισης για καλύτερη σύνδεση συστημάτων πληροφορικής της ΟΑ με το μηχανογραφικό κέντρο -το οποίο παραμένει στο Ελληνικό- ώστε να μειω οι καθυστερήσεις στον έλεγχο εισιτηρίων.

Επίσης, δον200 ασύρματοι συμί με αυτούυ αεροδρομίου,ώς και κινητά τηλέφωνα επιτευχθεί τερος συντονισμός. Το μέτρο αυτό ελήφθη διότι εκτιμάται ότι βασικός λόγοςατηρούμενωνων είναι η κατάρρευση του παλαιούτήματοςης ενδοεπικοινωνίας εο φέρθηκε ασιο στα Σπάτα.

Μία άλλη ιτία γιν ταλαιπωρίαβατών ήταν, σύμ μν εφημερίδα Το Βήμα, η απαγόη ΥπηρεσΠολιτ Αεροπορίαςνκή να ακούει τυχνότητευ πύργου ελέγχου του 'Ελευθέριος Βενιζέλος;, ποτέλεσμα οι υπάλληλοινα μη γνωρίζουριβή κίνηση αεροσκαφώς εταιρστο νέο αεόμιο. "Ηα θετήσει τσιλιαδόρους νν ειδούν όταν φτάνουν τα σκάφη&; ανέφεραν χαρακτηριστικά εργαζόμενοι.

Ηκή ζητάει την κατανόησυβατικού κοινούρία του. Στόχος διοίκητε η άμεση ομαλοποίειακής λες εται, με σύγχρονη η εξυπηρέτασφαλή φοράβύ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024