Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ Ελλάδα παραμένει δημοφιλής προορισμός στα πακέτα διακοπών
Τάσεις

Η Ελλάδα παραμένει δημοφιλής προορισμός στα πακέτα διακοπών

Μεγάλη αύξηση στα πακέτα διακοπών των TOs TUI Travel και Thomas Cook για ελληνικούς προορισμούς διαγράφεται από τις μέχρι τώρα κρατήσεις.

H Ελλάδα εντάσσεται φέτος μεταξύ των δημοφιλών καλοκαιρινών προορισμών για τους Βρετανούς, σύμφωνα με τα στοιχεία των βρετανικών ταξιδιωτικών ομίλων TUI Travel και Thomas Cook, τα οποία έδειξαν μεγάλη αύξηση στα “πακέτα” διακοπών.

Όπως μεταδίδει το Reuters, σύμφωνα με την TUI Travel, τον μεγαλύτερο tour operator της Ευρώπης, οι κρατήσεις για το καλοκαίρι από τους Βρετανούς έχουν αυξηθεί κατά 9% και είναι 10% υψηλότερες σε σχέση με τις σκανδιναβικές χώρες.

“Όλο και περισσότεροι άνθρωποι κλείνουν all-inclusive πακέτα, που είναι πολύ ελκυστικά τώρα, δεδομένης της ενίσχυσης του ευρώ έναντι της στερλίνας”, ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της TUI, Peter Long.

Η Thomas Cook από την πλευρά της επιβεβαίωσε την τάση αυτή, αναφέροντας σε ανακοίνωσή της ότι οι κρατήσεις για το καλοκαίρι οτυ 2013 από την Βόρεια Ευρώπη είναι αυξημένες κατά 17% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας, Harriet Green, ανέφερε πως η εταιρεία “βλέπει” καλή ζήτηση για πακέτα διακοπών στην Ισπανία, την Τουρκία και την Ελλάδα, που αποδεικνύονται δημοφιλείς προορισμοί.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024