Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΔυναμική επιστροφή για την τουριστική έκθεση του Λιβάνου
AWTTE 2008

Δυναμική επιστροφή για την τουριστική έκθεση του Λιβάνου

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΒΗΡΥΤΟΣ – AWTTE 2008: Δυναμικά επέστρεψε μετά την περυσινή ανάκλησή της η τουριστική έκθεση AWTTE (Arab World Travel & Tourism Exchange) του Λιβάνου. Με αύξηση 20% στον αριθμό εκθετών σε σχέση…

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΒΗΡΥΤΟΣ – AWTTE 2008: Δυναμικά επέστρεψε μετά την περυσινή ανάκλησή της η τουριστική έκθεση AWTTE (Arab World Travel & Tourism Exchange) του Λιβάνου. Με αύξηση 20% στον<...> αριθμό εκθετών σε σχέση με τις παλιότερες χρονιές, η AWTTE έδωσε άλλη μια φορά την ευκαιρία τόσο στο Λίβανο όσο και ευρύτερα στις χώρες της Μέσης Ανατολής να αναδείξουν το τουριστικό προϊόν τους, αλλά και στους εκθέτες από Ευρώπη και Ασία να έχουν επαφές με τη δυναμικά ανερχόμενη αγορά της Μέσης Ανατολής.

Με ένα απόλυτα ισορροπημένο πρόγραμμα προσκεκλημένων αγοραστών, οι 110 εκθέτες πραγματοποίησαν επαγγελματικές συναντήσεις με τους 100 buyers που προσκλήθηκαν και φιλοξενήθηκαν από τους οργανωτές.
Μεταξύ των 13 χωρών που έλαβαν μέρος ήταν η Κύπρος, η Γαλλία, η Πολωνία, η Σρι Λάνκα, η Ινδία, το Κουβέιτ, η Τουρκία, η Μαλαισία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, και άλλες.
Περίπου το 55% των εκθετών ήταν διεθνείς εκθέτες, ενώ οι προσκεκλημένοι αγοραστές προήλθαν από 20 χώρες μεταξύ των οποίων η Ελλάδα, η Κύπρος, η Ιταλία, η Γερμανία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Αίγυπτος, η Ιορδανία, το Κουβέιτ, η Συρία και άλλες.

Μεταξύ των Ελλήνων αγοραστών που προσκλήθηκαν ήταν εκπρόσωποι από τις εταιρείες Dalia Travel & Tours, Mid East Travel & Tourism, Phaeton Destinations, Tina Travel, ενώ από την Κύπρο προσκλήθηκαν και συμμετείχαν οι εταιρίες Aeolos και Varianos Travel.

Η έκθεση ξεκίνησε την Πέμπτη 16/10 και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 19/10 στο εκθεσιακό κέντρο BIEL της Βηρυττού. Στα εγκαίνια παρεβρέθηκαν ο πρωθυπουργός της χώρας κ. Fouad Siniora, ο υπουργός Τουρισμού κ. Elie Marouni, o πρόεδρος της Επιτροπής Υπουργών για τον τουρισμό και υπουργός τουρισμού της Ιορδανίας κ. Maha Khatib, ο αναπληρωτής γεν. γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού δρ. Taleb Al-Rifai κ.ά.

Η έκθεση οργανώνεται από το Λιβανικό Υπουργείο Τουρισμού και την εταιρεία Al-Iktissad Wal-Aamal Group.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024