Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣτην Αθήνα το 37ο Ετήσιο Συνέδριο της IFWTO

Στην Αθήνα το 37ο Ετήσιο Συνέδριο της IFWTO

Ως η πόλη που θα φιλοξενήσει το 37ο Ετήσιο Συνέδριο της International Federation of Women`s Travel Organizations – IFWTOυπερψηφίστηκε πρόσφατα η Αθήνα, με συντριπτική πλειοψηφία, που άγγιξε το 85%. Να […]

Ως η πόλη που θα φιλοξενήσει το 37ο Ετήσιο Συνέδριο της International Federation of Women`s Travel Organizations – IFWTO<...>υπερψηφίστηκε πρόσφατα η Αθήνα, με συντριπτική πλειοψηφία, που άγγιξε το 85%. Να τονιστεί ότι η επιλογή της Αθήνας για τη διεξαγωγή του Συνεδρίου της IFWTO το 2006 αποτελεί σημαντική επιτυχία του Συνδέσμου Ελληνίδων στον Τουρισμό, ο οποίος από το 1998 είναι μέλος στην International Federation of Women`s Travel Organizations. Το Συνέδριο έχει θέσει υπό την αιγίδα του ο Ε.Ο.Τ.

Η IFWTO ιδρύθηκε το 1969 και απαριθμεί 3.600 μέλη, όλα επιχειρηματίες ή υψηλόβαθμα στελέχη τουριστικών επιχειρήσεων σε 24 χώρες και ως εκ τούτου διαθέτει ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό δίκτυο στη διεθνή τουριστική αγορά. Κάθε χρόνο, η IFWTO διοργανώνει το συνέδριό της σε πόλεις / χώρες, όπου υπάρχει τοπικός συλλογικός φορέας τουρισμού – μέλος της και αποτελεί σύνδεσμο για τη διεξαγωγή του συνεδρίου.

Ο Σύνδεσμος Ελληνίδων στον Τουρισμό, με στόχο την προβολή της `καινούργιας Αθήνας` ως αυτόνομος τουριστικός προορισμός πολλαπλών επιλογών, υπέβαλλε υποψηφιότητα προκειμένου το συνέδριο να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το 2006.

Η πρόταση παρουσιάστηκε από τις εκπροσώπους του Συνδέσμου στην IFWTO, κ. Ντιάνα Παναγιωτοπούλου και κ. Ειρήνη Αντωνοπούλου, Director και ex Director αντίστοιχα, κατά τη διάρκεια του 36ου Συνεδρίου, το οποίο πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2005 στο Μεξικό, ενώ ανταγωνίστριες χώρες ήταν η Γερμανία και η Ιταλία. Η ελληνική πρόταση υπερψηφίστηκε από την ολομέλεια, λαμβάνοντας το 85% των ψήφων.

Την παρουσίαση, που είχε ετοιμαστεί με τη φροντίδα και εμπειρία των μελών του Συνδέσμου και περιελάμβανε προβολή video με τις ομορφιές της Αθήνας και προσφορά δώρων στις συνέδρους, στήριξαν η Αντιδήμαρχος του Δήμου Αθηναίων, κ. Κ. Μπουρδάρα, με ομιλία της στην έναρξη του video και ο πρόεδρος του Skal Αθηνών και επίτιμος πρόεδρος της εθνικής επιτροπής Skal Ελλάδας, κ. Ι. Στεφανίδης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024