Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣτην Αθήνα το 37ο Ετήσιο Συνέδριο της International Federation of Women`s Travel Organizations

Στην Αθήνα το 37ο Ετήσιο Συνέδριο της International Federation of Women`s Travel Organizations

Το 37ο Ετήσιο Συνέδριο της International Federation of Women`s Travel Organizations (IFWTO) θα φιλοξενήσει η Αθήνατην επόμενη χρονιά, καθώς υπερψηφίστηκε με ποσοστό 85% από την ολομέλεια της Ομοσπονδίας. Να σημειωθεί […]

Το 37ο Ετήσιο Συνέδριο της International Federation of Women`s Travel Organizations (IFWTO) θα φιλοξενήσει η Αθήνα<...>την επόμενη χρονιά, καθώς υπερψηφίστηκε με ποσοστό 85% από την ολομέλεια της Ομοσπονδίας. Να σημειωθεί ότι η επιλογή της Αθήνας για τη διεξαγωγή του Συνεδρίου της IFWTO το 2006 αποτελεί σημαντική επιτυχία του Συνδέσμου Ελληνίδων στον Τουρισμό, ο οποίος από το 1998 είναι μέλος στην International Federation of Women`s Travel Organizations, ενώ το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Ε.Ο.Τ..

Η πρόταση διοργάνωσης του Συνεδρίου στην Αθήνα παρουσιάστηκε από τις εκπροσώπους του Συνδέσμου Ελληνίδων στον Τουρισμό στην IFWTO, κ. Ντιάνα Παναγιωτοπούλου και κ. Ειρήνη Αντωνοπούλου, Director και ex-Director αντίστοιχα, κατά τη διάρκεια του 36ου Συνεδρίου, το οποίο πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2005 στο Μεξικό, ενώ ανταγωνίστριες χώρες ήταν η Γερμανία και η Ιταλία.

Τέλος, να υπενθυμιστεί ότι η IFWTO ιδρύθηκε το 1969 και απαριθμεί 3.600 μέλη, επιχειρηματίες ή υψηλόβαθμα στελέχη τουριστικών επιχειρήσεων σε 24 χώρες και ως εκ τούτου διαθέτει ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό δίκτυο στη διεθνή τουριστική αγορά. Κάθε χρόνο, η IFWTO διοργανώνει το συνέδριο της σε πόλεις / χώρες, όπου υπάρχει τοπικός συλλογικός φορέας τουρισμού – μέλος της και αποτελεί σύνδεσμο για τη διεξαγωγή του συνεδρίου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024