Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυμμετοχή του Συνδέσμου Ελληνίδων στον Τουρισμό στο 35ο ετήσιο συνέδριο της IFWTO

Συμμετοχή του Συνδέσμου Ελληνίδων στον Τουρισμό στο 35ο ετήσιο συνέδριο της IFWTO

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 35ο ετήσιο συνέδριο της IFWTO (International Federation οf Women`s Travel Organizations), που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Γιοχάνεσμπουργκ. Το συνέδριο διοργάνωσε ο Σύνδεσμος γυναικών στον Τουρισμό Νοτίου […]

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 35ο ετήσιο συνέδριο της IFWTO (International Federation οf Women`s Travel Organizations), που<...> πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Γιοχάνεσμπουργκ.

Το συνέδριο διοργάνωσε ο Σύνδεσμος γυναικών στον Τουρισμό Νοτίου Αφρικής με θέμα `Past, Present, Future – The State of the Travel & Tourism Industry`. Η πρόεδρος της IFWTO κ. Lyn Gamboa, στην ομιλία της κατά την τελετή έναρξης έδωσε ιδιαίτερη σημασία στον ρόλο της γυναίκας για την διάδοση της ειρήνης μέσω του Τουρισμού, ενώ ομιλητές ήταν και ο κ. Michael Mol με θέμα `Tomorrow – Today` και η κ. Patricia Glin με θέμα την `Ανάβαση στο Everest.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Υπουργός Τουρισμού Νοτίου Αφρικής κ. Ceryl Carolus, ο Δήμαρχος του Γιοχάνεσμπουργκ , πρόεδροι τουριστικών συνδέσμων και ανώτατα στελέχη τουριστικών επιχειρήσεων. Παρούσα ήταν επίσης και η κ. Ειρήνη Κουτσουκέλη – Αντωνοπούλου, η οποία έχει εκπροσωπήσει τον Σύνδεσμο σε 3 ετήσια συνέδρια και το 2003 εξελέγη `Alternate Governor` της `Atlantic Region II`.

Τον Σύνδεσμο Ελληνίδων στον Τουρισμό εκπροσώπησε η εκλεγμένη Director κ. Ντιάνα Παναγιωτοπούλου, η οποία υπέβαλε πρόταση του Δ.Σ. του Συνδέσμου “το ετήσιο Συνέδριο της IFWTO το 2006 να γίνει στην Αθήνα, παρουσιάζοντας στους συνέδρους την μεταολυμπιακή εικόνα της πόλης σήμερα. Η πρόταση έγινε καταρχήν αποδεκτή με μεγάλο ενθουσιασμό και ήδη τα μέλη δραστηριοποιούνται για την επιτυχία της υποψηφιότητας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024