Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΤην εξέταση του διεθνούς σκηνικού μετά το αεροπορικό ατύχημα ζήτησε ο ΚΟΤ

Την εξέταση του διεθνούς σκηνικού μετά το αεροπορικό ατύχημα ζήτησε ο ΚΟΤ

Εντολή για εξέταση του διεθνούς σκηνικού, μετά το τραγικό αεροπορικό ατύχημα, έδωσε την περασμένη εβδομάδα ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού – ΚΟΤ στα γραφεία του στο εξωτερικό, προκειμένου να προληφθούν οι τυχόν αρνητικές επιπτώσεις στο τουριστικό ρεύμα προς την Κύπρο…

Εντολή για εξέταση του διεθνούς σκηνικού, μετά το τραγικό αεροπορικό ατύχημα, έδωσε την περασμένη εβδομάδα ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού – ΚΟΤ<...>στα γραφεία του στο εξωτερικό, προκειμένου να προληφθούν οι τυχόν αρνητικές επιπτώσεις στο τουριστικό ρεύμα προς την Κύπρο.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η κυπριακή εφημερίδα `Πολίτης`, ξένα ΜΜΕ αναφέρουν πως παραρτήματα του μεγαλύτερου ίσως οργανωτή ταξιδιών της Ευρώπης, της γερμανικής εταιρίας TUI, φέρονται να ακυρώνουν συμβόλαια κρατήσεων που έχουν με την Helios Airways για πτήσεις προς την Κύπρο.

Δικαιολογημένη ωστόσο θα μπορούσε να θεωρηθεί η ανησυχία του ΚΟΤ, καθώς η Helios Airways με τις δρομολογημένες και ναυλωμένες πτήσεις που πραγματοποιεί προς την Κύπρο από ευρωπαϊκούς προορισμούς είναι υπεύθυνη για αρκετές χιλιάδες αφίξεις στην Κύπρο ετησίως. Η δε μητρική της εταιρία, ο όμιλος Libra, μεταφέρει στο νησί γύρω στις 100.000 τουρίστες το χρόνο από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι από την πλευρά της διοίκησης της εταιρίας Helios Airways, πληροφορίες ότι μετά το αεροπορικό δυστύχημα της Κυριακής υπήρξαν αρκετές ακυρώσεις από την Αγγλία για τις πτήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο προς την Κύπρο, διαψεύδονται κατηγορηματικά.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024