Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΕκδήλωση της Περιφέρειας Ιονίων νήσων στο Μόναχο στις κινητές εκθέσεις τουρισμού

Εκδήλωση της Περιφέρειας Ιονίων νήσων στο Μόναχο στις κινητές εκθέσεις τουρισμού

Ολοήμερη εορταστική εκδήλωση για λογαριασμό της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων πραγματοποιήθηκε στο Μόναχο της Γερμανίας την περασμένη Κυριακή, 10 Απριλίου 2005, από τις Κινητές Εκθέσεις Τουρισμού, υπό την αιγίδα του Υπουργείου […]

Ολοήμερη εορταστική εκδήλωση για λογαριασμό της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων πραγματοποιήθηκε στο Μόναχο της Γερμανίας την περασμένη Κυριακή<...>, 10 Απριλίου 2005, από τις Κινητές Εκθέσεις Τουρισμού, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης – ΕΟΤ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της ελληνικής ομογένειας, όπως ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κρητών Γερμανίας, κ. Γιάννης Επιτροπάκης και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ποντίων Ευρώπης, κ. Γιώργος Αμαραντίδης, ενώ την διοργάνωση δεν παρέλειψε να επισκεφθεί και ο Αντινομάρχης Ευβοίας, κ. Αντώνης Κορόζης.

Το πολυμελές χορευτικό συγκρότημα για τα Ιόνια Νησιά με τις πολύχρωμες φορεσιές τους ενθουσίασαν το κοινό και συγκέντρωσε πλήθος κόσμου, που συμμετείχαν στους χορούς. Παραδοσιακά εδέσματα και κεράσματα προσφέρθηκαν στους παρευρισκόμενους στον μπουφέ της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ το έντυπο υλικό, που διανεμήθηκε και οι πληροφορίες που διατέθηκαν από το προσωπικό για τα νησιά προδιέθεσαν θετικά τους γερμανούς για την επίσκεψή τους σύντομα στην Ελλάδα.

Στόχος της εκδήλωσης υπήρξε η ενημέρωση των Γερμανών επισκεπτών για όλα τα Ιόνια νησιά, τις τοπικές παραδόσεις, τα έθιμα, τις γεωφυσικές ομορφιές των νησιών, αλλά και τις υψηλού επιπέδου τουριστικές υπηρεσίες, που προσφέρονται ιδανικά για διακοπές και για εκτεταμένες χρονικές περιόδους.

Τέλος, να υπενθυμιστεί ότι οι Κινητές Εκθέσεις Τουρισμού στους Γερμανικούς Σιδηρόδρομους αποτελούν ιδιωτική πρωτοβουλία της διοργανώτριας εταιρίας `Choose Media SA` και τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης – ΕΟΤ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024