Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕκτός πορείας βγήκε χτες Intercity αμαξοστοιχία του ΟΣΕ

Εκτός πορείας βγήκε χτες Intercity αμαξοστοιχία του ΟΣΕ

Επιβατική αμαξοστοιχία Intercity του ΟΣΕ, με 140 επιβάτες, βγήκε εκτός πορείας χτες το μεσημέρι, όταν εκτελούσετο δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη – Αθήνα, καθώς πλησίαζε στο σταθμό του Αδένδρου, σε απόσταση περίπου 35 […]

Επιβατική αμαξοστοιχία Intercity του ΟΣΕ, με 140 επιβάτες, βγήκε εκτός πορείας χτες το μεσημέρι, όταν εκτελούσε<...>το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη – Αθήνα, καθώς πλησίαζε στο σταθμό του Αδένδρου, σε απόσταση περίπου 35 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη.

Τρεις από τους 140 επιβάτες του τραυματίστηκαν, μεταξύ των οποίων και ένα παιδί ενός έτους, που μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπως άλλωστε και οι υπόλοιποι τραυματίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ατύχημα σημειώθηκε όταν στο πίσω μέρος της μηχανής ξέσπασε φωτιά, η οποία όμως σβήστηκε γρήγορα. Το δεύτερο βαγόνι ανατράπηκε, ενώ τα άλλα τρία έπεσαν στο πλάι. Επίσης, όπως αναφέρουν πληροφορίες από τον ΟΣΕ, το τρένο προερχόμενο από την Αλεξανδρούπολη υπέστη βλάβη και ακινητοποιήθηκε επί σαράντα λεπτά στο σταθμό Φιλαδελφείας του Κιλκίς, απ όπου συνέχισε το ταξίδι του προς τη Θεσσαλονίκη, αφού τεχνικοί επιδιόρθωσαν τη ζημιά.

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι πρώτες εκτιμήσεις αποδίδουν το ατύχημα στην μεγάλη ταχύτητα που φέρεται να είχε αναπτύξει η αμαξοστοιχία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024