Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕΞΑ: Διάβημα προς την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής

ΕΞΑ: Διάβημα προς την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής

Σε συνέχεια έντονων παραπόνων εκ μέρους ξενοδοχείων – μελών της Ε.Ξ.Α., Ένωσης Ξενοδόχων Αττικής, σχετικά με την όχληση των τουριστών – πελατών των ξενοδοχείων από “εκδιδόμενα” και άλλα περιθωριακά άτομα, […]

Σε συνέχεια έντονων παραπόνων εκ μέρους ξενοδοχείων – μελών της Ε.Ξ.Α., Ένωσης Ξενοδόχων Αττικής, σχετικά με την όχληση των<...> τουριστών – πελατών των ξενοδοχείων από “εκδιδόμενα” και άλλα περιθωριακά άτομα, η Ένωση προέβη σε έντονη διαμαρτυρία – διάβημα προς τη Γενική Αστυνομική Δ/νση Αττικής.

Μετά από τους σχετικούς έλεγχους η Γενική Αστυνομική Δ/νση Αττικής απάντησε τα εξής:

“… σας γνωρίζουμε ότι από τις αρμόδιες Υπηρεσίες μας, στα πλαίσια των υπηρεσιακών τους δυνατοτήτων, διατίθενται καθημερινά και σε 24ωρη βάση πεζές και εποχούμενες περιπολίες και μεθοδεύονται αιφνιδιαστικές εξορμήσεις στην Πλ. Λαυρίου και στην ευρύτερη περιοχή, τόσο προς αποτροπή διάπραξης ληστειών – κλοπών και άλλων αδικημάτων σε βάρος των εργαζομένων σε ξενοδοχεία, καθώς και των εκεί διαμενόντων τουριστών, όσο και προς αντιμετώπιση των αναφερομένων προβλημάτων. Ενδεικτικά σας γνωστοποιούμε ότι από τις αρμόδιες Υπηρεσίες μας συνελήφθησαν στην ευρύτερη Περιοχή της Πλ. Λαυρίου κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, εκατόν δέκα επτά (117) άτομα για παράβαση του Ν. 2734/99, περί εκδιδομένων προσώπων, τα οποία οδηγήθηκαν συνοδεία στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αθηνών …”

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024