Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsFam Trip Ρώσων Tour Operators στην Αθήνα
ΕΟΤ - HATTA

Fam Trip Ρώσων Tour Operators στην Αθήνα

Με τα φτερά της Rossiya Airlines πέταξε την περασμένη Παρασκευή 19μελής αποστολή από την Αγία Πετρούπολη στην Αθήνα, στα πλαίσια fam trip που συνδιοργανώνει ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.) και […]

Με τα φτερά της Rossiya Airlines πέταξε την περασμένη Παρασκευή 19μελής αποστολή από την Αγία Πετρούπολη στην Αθήνα, στα πλαίσια fam trip που συνδιοργανώνει ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.) και ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι<...>Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ) από 10 έως 16 Μαΐου 2008, επΆ ευκαιρία της έναρξης δρομολογίων της Rossiya Airlines για την απευθείας σύνδεση της Αθήνας με την Αγία Πετρούπολη.

Στην αποστολή συμμετέχουν ο κ. S.E. Korneev, αντιπρόεδρος και υψηλόβαθμα στελέχη της RUTI (Russian Union of Travel Indjustry), Tour Operators – Managers των μεγαλύτερων γραφείων τουρισμού στην Αγία Πετρούπολη, δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι της Rossiya Airlines.

Ο ΗΑΤΤΑ έχει συμπεριλάβει στα πλαίσια του fam trip της ρωσικής αντιπροσωπείας στην Ελλάδα, σαν πρώτο σταθμό τον Πόρο, όπου το Σάββατο 10 Μαΐου, στα πλαίσια του 7ου Διεθνούς Συμποσίου Θαλάσσιου Τουρισμού (από 10 έως και 15 Μαΐου 2008), οι Ρώσοι Tour Operators παρευρέθηκαν στα εγκαίνια Συμποσίου, προσκεκλημένοι του Δημάρχου Πόρου, συνοδευόμενοι από το Πρόεδρο του ΗΑΤΤΑ κ. Γιάννη Ευαγγέλου και στη δεξίωση, που θα παρέθεσε ο Δήμαρχος Πόρου κατόπιν στο Ρωσικό Ναύσταθμο. Στη συνέχεια την Κυριακή 11 Μαϊου συνοδευόμενοι από μέλη του ΗΑΤΤΑ περιηγήθηκαν στην έκθεση σκαφών, είχαν σύντομη συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Συνδέσμου Μεσιτών & Εμπειρογνωμόνων Θαλαμηγών και στη συνέχεια συνάντηση εργασίας με το Δήμαρχο και τους τοπικούς τουριστικούς φορείς.

Μετά τον Πόρο, άλλοι σταθμοί του ταξιδιού της ρωσικής αντιπροσωπείας είναι η Μύκονος, Σαντορίνη, Πάτμος, Ηράκλειο, Ρόδος όπου το πρόγραμμα περιλαμβάνει συναντήσεις B2B με τοπικούς τουριστικούς φορείς, εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, ξεναγήσεις στα σημαντικότερα αξιοθέατα (αρχαιολογικούς χώρους, περιβαλλοντικά μνημεία (π.χ. φυσικό Μνημείο Δάσους Κυπαρισσιού Έμπωνα Ρόδου), επισκέψεις σε τουριστικές υποδομές (μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα) και άλλες δραστηριότητες που προωθούν την πολυδιάστατη εικόνα του τουρισμού στην Ελλάδα (π.χ. ξενάγηση σε οινοποιείο, γνωριμία με την παραδοσιακή κυκλαδίτικη κουζίνα, κλπ.).

Τελευταίος σταθμός η Αθήνα, ως city break προορισμός, όπου θα ξεναγηθούν στο ιστορικό κέντρο της πόλης, τον Ελληνικό Κόσμο (Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού), θα επισκεφθούν ξενοδοχεία της πόλης των Αθηνών και θα έχουν συνάντηση B2B με τα μέλη του ΗΑΤΤΑ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024