Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΓεωργακόπουλος: Τετραπλασιασμός των κονδυλίων προβολής ως το 2004

Γεωργακόπουλος: Τετραπλασιασμός των κονδυλίων προβολής ως το 2004

Σε τετραπλασιασμό των κονδυλίων που διατίθενται για την προβολή του ελληνικού τουρισμού στις ξένες αγορές θα προχωρήσει το υπουργείο Ανάπτυξης την επόμενη διετία, διευρύνοντας τις πηγές χρηματοδότησης, δήλωσε στην Καθημερινή […]

Σε τετραπλασιασμό των κονδυλίων που διατίθενται για την προβολή του ελληνικού τουρισμού στις ξένες αγορές θα προχωρήσει<...> το υπουργείο Ανάπτυξης την επόμενη διετία, διευρύνοντας τις πηγές χρηματοδότησης, δήλωσε στην Καθημερινή της Κυριακής ο υφυπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Γεωργακόπουλος.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωγακόπουλο το ποσό για την προβολή του τουρισμού μπορεί να φτάσει πριν από το 2004 τα 30 δισ. δραχμές, από 7 δισ. δρχ. που θα δοθούν για την προσεχή τουριστική περίοδο.

Για να επιτευχθεί αυτό, αναφέρει ο κ. Γεωργακόπουλος, θα δημιουργηθεί ένας νέος φορέας ο οποίος πέρα από το ποσό που θα λαμβάνεται ως ποσοστό από τα έσοδα του Καζίνο της Πάρνηθας θα διαχειρίζεται τα έσοδα που προκύπτουν (άμεσα ή έμμεσα) από τον τουριστικό τομέα. Ο φορέας αυτό μπορεί να πάρει τη μορφή ενός ΝΠΔΔ.

Τη χρηματοδότηση θα συμπληρώνουν οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τη δέσμευση μέρους των Τελών Παρεπιδημούντων που λαμβάνουν από τουριστικές επιχειρήσεις.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024