Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΙΑΤΑ: Σωστή η απόφαση για αναβολή των εγκαινίων του νέου αεροδρομίου

ΙΑΤΑ: Σωστή η απόφαση για αναβολή των εγκαινίων του νέου αεροδρομίου

Η IATA, International Air Transport Association, χαιρέτησε χθες την απόφαση να καθυστερήσει η έναρξη λειτουργίας του αεροδρομίου της Αθήνας για τις 28 Μαρτίου. Παρόλα αυτά, η IATA επιμένει ότι το […]

Η IATA<.>, International Air Transport Association, χαιρέτησε χθες την απόφαση να καθυστερήσει η έναρξη λειτουργίας του αεροδρομίου της Αθήνας<...> για τις 28 Μαρτίου.

Παρόλα αυτά, η IATA επιμένει ότι το νέο αεροδρόμιο πρέπει να ελεγχθεί πλήρως προτού αφιχθούν οι πρώτοι επιβάτες σε αυτό. Ο γενικός διευθυντής της Ένωσης κ. Pier Jeanniot δήλωσε ότι 'Χρειαζόμαστε διαβεβαίωση ότι το νέο αεροδρόμιο μπορεί να χειριστεί επαρκώς το προτεινόμενο επίπεδο δραστηριοτήτων. Είναι πολύ πιο σημαντικό να έχει δοκιμαστεί και ελεγχθεί το αεροδρόμιο προτού προσγειωθούν οι πρώτες πτήσεις, από το να επιμένει κανείς σε μη ρεαλιστικές ημερομηνίες -στόχους για την έναρξη της λειτουργίας του. Επίσης, είναι εξίσου σημαντικό για τους πελάτες των αεροπορικών γραμμών και τους εργαζομένους στις αερογραμμές και τα αεροδρόμια να μπορούν να ταξιδέψουν προς και από τις εγκαταστάσεις τους εντός εύλογου χρόνου'.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024