Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΚαθημερινά δρομολόγια Νεάπολης Λακωνίας – Κυθήρων με το Αγ. Ανδρέας

Καθημερινά δρομολόγια Νεάπολης Λακωνίας – Κυθήρων με το Αγ. Ανδρέας

Χρειάστηκαν 5 μήνες διαβουλεύσεων και παρεμβάσεων, προς όλες και από όλες τις κατευθύνσεις, για να βρεθεί επιτέλους πλοίο, που θα καλύπτει την ακτοπλοϊκή γραμμή Νεάπολης Βοιών Λακωνίας με τα Κύθηρα. […]

Χρειάστηκαν 5 μήνες διαβουλεύσεων και παρεμβάσεων, προς όλες και από όλες τις κατευθύνσεις, για να βρεθεί επιτέλους πλοίο, που θα καλύπτει την ακτοπλοϊκή<...> γραμμή Νεάπολης Βοιών Λακωνίας με τα Κύθηρα. Το νέο καράβι της γραμμής αυτής είναι το Ε/Γ-Ο/Γ “`Αγιος Ανδρέας ΙΙ”, ιδιοκτησία της Ναυτιλιακής Εταιρίας “`Ατλας V”. Ναυπηγήθηκε το 2000 και έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει 400 επιβάτες, 90 αυτοκίνητα Ι.Χ. και 15 νταλίκες. Ήδη έχει ξεκινήσει την εκτέλεση καθημερινών δρομολογίων από τη Νεάπολη Λακωνίας προς τα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα και αντιστρόφως.

Επιτέλους μετά από 5 μήνες η όλη κατάσταση άρχισε να ομαλοποιείται, μετά το αρνητικό κλίμα, που είχε δημιουργήσει στην ευρύτερη περιοχή, η πώληση του πλοίου “Νήσος Κύθηρα” με την κατ` επέκταση διακοπή της ακτοπλοϊκής γραμμής.

Να σημειωθεί ότι η Ένωση Ξενοδοχείων Ν. Λακωνίας, ευθύς εξ αρχής αφού διαπίστωνε μέρα με τη μέρα τον επερχόμενο τουριστικό μαρασμό της περιοχής, μετά τις ομαδικές ακυρώσεις κρατήσεων στα ξενοδοχεία, παρενέβη αποφασιστικά προς κάθε κατεύθυνση και αρμόδιους φορείς, δημοσιοποιώντας το θέμα με τη δέουσα σοβαρότητα, συμμετείχε σε συσκέψεις φορέων και τηλεοπτικές εκπομπές, μέχρι που το πρόβλημα βρήκε τελικά τη λύση του.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024