Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΜέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΑΝΕ δικάζονται για απάτες

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΑΝΕ δικάζονται για απάτες

Στο τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων έχουν παραπεμφθεί 20 άτομα που έχουν διατελέσει μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ναυτιλιακής εταιρείας ΔΑΝΕ με διάφορες κατηγορίες για απάτες. Η παραπομπή έχει γίνει κατόπιν βουλεύματος […]

Στο τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων έχουν παραπεμφθεί 20 άτομα που έχουν διατελέσει μέλη του διοικητικού συμβουλίου<...> της ναυτιλιακής εταιρείας ΔΑΝΕ με διάφορες κατηγορίες για απάτες. Η παραπομπή έχει γίνει κατόπιν βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, σε βάρος των εμπλεκόμενων αποδόθηκαν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για υπεξαίρεση κατ` εξακολούθηση και γι` απιστία. Ο πρώην πρόεδρος της ΔΑΝΕ Ιάκωβος Γερονικόλας και ο μεγαλομέτοχος Γεράσιμος Καλογηράτος, κατηγορούνται επιπλέον για απάτη κατ` εξακολούθηση. Ο κ. Καλογηράτος επίσης θα βρεθεί αντιμέτωπος για την ίδια υπόθεση με την κατηγορία της τοκογλυφίας κατ` εξακολούθηση, τονίζουν δημοσιεύματα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024