Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟι αλλαγές ηγεσίας στον ΕΟΤ και την Γενική Γραμματεία αποδεικνύουν την αποτυχία

Οι αλλαγές ηγεσίας στον ΕΟΤ και την Γενική Γραμματεία αποδεικνύουν την αποτυχία

“Η αντικατάσταση τόσο του Προέδρου του Ε.Ο.Τ. όσο και του Γενικού Γραμματέα Τουρισμού αποτελεί την πανηγυρική ομολογία της αποτυχημένης κυβερνητικής πολιτικής στον Τομέα Τουρισμού”…

“Η αντικατάσταση τόσο του Προέδρου του Ε.Ο.Τ. όσο και του Γενικού Γραμματέα Τουρισμού αποτελεί<...> την πανηγυρική ομολογία της αποτυχημένης κυβερνητικής πολιτικής στον Τομέα Τουρισμού”, ανέφερε με ανακοίνωσή του ο υπεύθυνος του Τομέα Τουρισμού Βουλευτής Ευβοίας κ. Αναστάσιος Λιάσκος.

“Η εναλλαγή των προσώπων, η πολυδιάσπασή των διοικητικών αρμοδιοτήτων και η χαοτική κατάσταση, που έχει δημιουργηθεί στο χώρο καταδεικνύουν το έλλειμμα σοβαρότητας και την ανυπαρξία υπευθυνότητας απέναντι στον πιο ισχυρό κλάδο της Ελληνικής Οικονομίας.

Η κυβέρνηση του κ. Σημίτη θεωρεί ότι με τις συχνές αλλαγές του επικεφαλής στον Ε.Ο.Τ. (9 πρόσωπα άλλαξαν στη θητεία της), με εξαγγελίες κενού περιεχομένου και με τη διάχυση των ευθυνών, μπορεί να εξαπατά τον τουριστικό κόσμο και να παίρνει παρατάσεις, σε ό,τι αφορά την απουσία πολιτικής και στρατηγικής για τον Ελληνικό Τουρισμό.

Την πληροφορούμε ότι τα περιθώρια της υπομονής των φορέων και των επιχειρηματιών του κλάδου έχουν εξαντληθεί προ πολλού.

Κανένας δεν εξαπατάται πλέον με τέτοιου είδους τεχνάσματα λίγο πριν τις εκλογές.
Ο κύκλος των εναλλαγών στο πηδάλιο του Τουρισμού κλείνει μαζί με τον κύκλο των χαμένων ευκαιριών για το τουριστικό μας προϊόν.

Η μόνη υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει αυτή η Κυβέρνηση στον Ελληνικό Τουρισμό είναι η άμεση απομάκρυνση της”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024