Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΣήμερα η συνάντηση με τον Κεφαλογιάννη για το ακτοπλοϊκό

Σήμερα η συνάντηση με τον Κεφαλογιάννη για το ακτοπλοϊκό

Η χτεσινή κινητοποίηση όλων των φορέων της Δωδεκανήσου, με αφορμή το ακτοπλοϊκό πρόβλημα τους, πέραν του συμβολικού της χαρακτήρα, είχε ως σκοπό να στείλει το μήνυμα, προς όλους τους Κυβερνητικούς […]

Η χτεσινή κινητοποίηση όλων των φορέων της Δωδεκανήσου, με αφορμή το ακτοπλοϊκό πρόβλημα τους, πέραν του συμβολικού της χαρακτήρα, είχε<...> ως σκοπό να στείλει το μήνυμα, προς όλους τους Κυβερνητικούς αρμοδίους, ότι οι Δωδεκανήσιοι δεν σκοπεύουν να παραμείνουν με σταυρωμένα τα χέρια, αποδεχόμενοι μοιρολατρικά το μαρασμό του νομού τους.

Όπως είχε αποφασιστεί, χτες έκλεισαν η νομαρχία, τα επαρχεία, τα καταστήματα των δήμων σε όλο το νομό, οι υπηρεσίες του ΕΒΕΔ, του ΤΕΕ Δωδεκανήσου κ.ά., ενώ σήμερα πρόκειται να υπάρξει συνάντηση με τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Μ. Κεφαλογιάννη. Στη συνάντηση αυτή θα παραστούν ο υπουργός Αιγαίου κ. Αρ. Παυλίδης, ο νομάρχης κ. Γ. Μαχαιρίδης, ο πρόεδρος της ΤΕΔΚ κ. Γ. Γιαννόπουλος και εκπρόσωποι φορέων.

Τέλος να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα τοπικά δημοσιεύματα, αναμένεται από τη συνάντηση αυτή να προκύψουν θετικές εξελίξεις για την αντιμετώπιση του ακτοπλοϊκού προβλήματος, που ταλανίζει τους τελευταίους μήνες το νομό της Δωδεκανήσου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024