Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΣτη διεθνή έκθεση Arabian Travel Market το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου

Στη διεθνή έκθεση Arabian Travel Market το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου

Μία δυναμική επιχειρηματική αποστολή στη διεθνή τουριστική έκθεση Arabian Travel Market στο Dubai (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα), κατά την περίοδο 6-9 Μαΐου 2008 θα πραγματοποιήσει το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, στα πλαίσιατων προσπαθειών […]

Μία δυναμική επιχειρηματική αποστολή στη διεθνή τουριστική έκθεση Arabian Travel Market στο Dubai (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα), κατά την περίοδο 6-9 Μαΐου 2008 θα πραγματοποιήσει το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, στα πλαίσια<...>των προσπαθειών του για το άνοιγμα νέων επιχειρηματικών αγορών και για τη διεύρυνση των χωρών – πηγών του εισερχόμενου τουρισμού.

Μάλιστα, για την καλύτερη προβολή και ανάδειξη της Δωδεκανήσου, το Επιμελητήριο θα συμμετάσχει στην έκθεση με δικό του περίπτερο. Με την κίνησή του αυτή φιλοδοξεί σε αριθμό σημαντικών συναντήσεων, επαφών και δημιουργία βάσης δεδομένων που θα αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο για τους επιχειρηματίες – μέλη του, με σκοπό την επιτυχημένη διείσδυση στην νέα αυτή αγορά.

Τον χώρο του περιπτέρου προβλέπεται να επισκεφτούν τοπικοί φορείς και Επιμελητήρια, αλλά και εκπρόσωποι του αραβικού επιχειρηματικού κόσμου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024